Hayranları konserde Galatasaray'a küfür etmişti! Tepkilerin odağı olan Derya Uluğ'dan yeni açıklama!

Derya Uluğ'un bir konserinde hayranları Galatasaray'a küfür etti. O anlar sosyal medyada hızla yayılınca Derya Uluğ'a tepki yağdı. Videonun kurgulanmış olduğunu söyleyen Uluğ, yeni bir paylaşım yaparak ''Buyurun videonun editlenmemiş, orjinal hali.'' dedi.

Derya Uluğ bir konserinde Sezen Aksu'nun Şinanay şarkısını söylerken arkadan duyulan küfür sesleri tepki çekti. Fanatik Fenerbahçeli olan Uluğ, Şinanay'ı seslendirdiği esnada hayranları Galatasaray'a küfür etti. Paylaşılan bir videoda Derya Uluğ'un önce şaşırıp ardından tebessüm ettiği görüldü. Bunun üzerine Derya Uluğ'a tepki yağdı.

''VİDEO KURGULANMIŞ BİR ŞEKİLDE SERVİS EDİLDİ''

Konuya ilişkin X hesabından bir paylaşımda bulunan Fenerbahçe taraftarı Derya Uluğ, söz konusu videonun kurgulanmış olduuğunu savunarak şu ifadeleri kullandı:

‘’Bugüne kadar hiç bir takıma ya da taraftarına hakaret ya da saygısızlık içeren bir paylaşımım tavrım olmamıştır. Paylaşılan video, editlenip, kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiş bir videodur. Benim için küfürün savunulacak, övünülecek bir tarafı hiç bi zaman yoktur, olmayacaktır da.’’ dedi.

DERYA ULUĞ: BUYRUN VİDEONUN EDİTLENMEMİŞ, ORJİNAL HALİ...

Derya Uluğ, bugün yeni bir paylaşım yaparak kurgulandığını söylediği videonun orjinal halini paylaştı. Derya Uluğ, paylaşımına şu notu düştü:

Sosyal medya insanı yanıltmaya, insan da gördüğüne inanmaya çok müsaittir…Gördüğünüz bir video üzerinden, birini haksızca, hiç tasvip etmediği bir şeyi yapmış gibi göstermenin kime ne zaman ne faydası olmuştur ki..? Fikri, tarafı, düşüncesi ne olursa olsun insanlara saygı duyan, kimseyi incitmemeye her zaman özen gösteren bir insanım. Rekabet güzel şey ama saygı çerçevesinde. Buyurun videonun editlenmemiş, orjinal hali…

 
Hayranları konserde Galatasaray'a küfür etmişti! Tepkilerin odağı olan Derya Uluğ'dan yeni açıklama! ile ilgili etiketler Derya Uluğ
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.