Hayranları çok üzülecek! Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bittiğini duyurup bu sözlerle veda etti

8 Eylül 2015 tarihinde atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başlayan ve bugüne kadar büyük bir beğeniyle izlenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinden hayranlarını yıkan haber geldi. 26 Ekim Salı akşamı yeni sezonun ilk bölümü yayınlanması planlanırken neden ekrana gelmediği merak konusu olan EHDO'da şoke eden bir gelişme yaşandı. Dizinin başrollerinden Oktay Kaynarca, EDHO'nun bittiğini duyurdu.

İzleyiciyi ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 26 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan yeni sezonunun ilk bölümü merakla beklenirken yayınlanmamıştı. Tanıtımının yapılmasına rağmen, başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba ve Uğur Yücel'in paylaştığı dizinin yayından kaldırıldığı iddia edilmişti.

Hayranları tarafından akıbeti merak edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Dizide Hızır karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, Instagram hesabından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini duyurdu.

OKTAY KAYNARCA HAYRANLARINA VEDA ETTİ

Dizinin yeni bölümünü dört gözle bekleyen izleyiciye kötü haberi Oktay Kaynarca verdi. Sevilen oyuncu, sosyal medya hesabından dizinin devam etmeyeceğini söyleyerek hayranlarına veda etti. Kaynarca paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir' Cengiz Han.... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim. Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın…"

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oktay Kaynarca (@oktaykaynarca)'in paylaştığı bir gönderi


NE OLMUŞTU?

İzleyiciyi ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, haftalardır reklam yapılmasına rağmen geçtiğimiz salı günü yeni bölümü yayınlanmamıştı. Tanıtımları yapılmasına rağmen yayınlanmayan dizinin hayranları ise sosyal medyadan durumu tepki göstermişti. Edho'nun yapımcıları ile ATV kanal yönetimi arasında sıkıntılar olduğu iddia edilmişti.

EDHO

EDHO

Hayranları çok üzülecek! Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bittiğini duyurup bu sözlerle veda etti ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV Oktay Kaynarca EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.