Hayranları çok üzülecek! Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'dan kötü haber

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde Muzo karakteriyle izleyici karşısına çıkan 38 yaşındaki Enis Arıkan koronavirüse yakalandı.

Koronavirüse yakalanan oyuncu Ezgi Mola'nın ardından yakın arkadaşı ve meslektaşı Enis Arıkan da koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Masumlar Apartmanı'nın temizlik hastası Safiye rolüne hayat veren başarılı oyuncu Ezgi Mola koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Mola’nın koronavirüse yakalanmamasının ardından bütün yakın arkadaşları panik oldu ve hastaneye test yaptırmaya koştu.

Mola'nın ardından ünlü oyuncu Enis Arıkan da korona virüse yakalandığını açıkladı. Arıkan sosyal medya hesabı Instagram'dan kötü haberi "Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu :(" açıklamasıyla duyurdu.

Hayranları çok üzülecek! Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'dan kötü haber

Enis Arıkan, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 2. sezon çekimleri başlayan Camdaki Kız'ın setine de ara verdi.


"AŞI OLMAMIM EKMEĞİNİ YİYORUM"

Aşı olduğu için hastalık sürecinde evinde geçirdiğini söyleyen oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı videoda "Gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiç birine geri dönemiyorum uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum, ve birazcık öksürüyorum" dedi.

Hayranları çok üzülecek! Camdaki Kız'ın Muzo'su Enis Arıkan'dan kötü haber ile ilgili etiketler Enis Arıkan Ezgi Mola Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.