Hayranı ihbar etti, Çiğdem Batur soluğu mahkemede aldı

Oyuncu Çiğdem Batur, İranlı bir hayranının "Orta Doğulu bir şirket, ürünlerinde fotoğrafını kullanıyor" ihbarı üzerine harekete geçerek, telif hakkı ödemeden kendi üzerinden reklam yapan firmaya dava açtı.

Aralarında Bizim Hikaye, Bordo Bereliler 2: Afrin, Eyvah Ramazan Bey, Deli Gönül, Kurtlar Vadisi Pusu gibi yapımların da bulunduğu birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 40 yaşındaki oyuncu Çiğdem Batur büyük bir şok yaşadı. Ünlü oyuncu, Orta Doğu'da üretim yapan bir şirketin kendi fotoğraflarıyla reklam yaptığını öğrenince soluğu mahkemede aldı.

TELİF DAVASI AÇTI


Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; İranlı bir hayranının ihbarı üzerine durumdan haberdar olan Batur, rol aldığı eski dizilerinden birindeki fotoğrafını kullanan firmaya telif davası açtı.

Ünlü oyuncunun avukatı firmanın başka ürünlerinde de Batur'un kullanıldığını belirterek bu haksızlığa son verilmesini istedi.

 

 

Hayranı ihbar etti, Çiğdem Batur soluğu mahkemede aldı ile ilgili etiketler Çiğdem Batur mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.