Hayko Cepkin konserinde ilginç anlar... Sesten uyuyamayan çocuklar için ninni söyledi

Sevilen rockçı Hayko Cepkin, Mersin Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde sahne aldı. Cepkin, konser öncesi Twitter'dan kendisine gelen "8'de uyuması gereken bebeğim nasıl uyuyacak?" sorusu üzerine konser sırasında ninni okudu. Hayko Cepkin'in o anları sosyal medyada gündem oldu.

Rock müzik sanatçısı Hayko Cepkin, Mersin'de konser verdi. Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde sevenlerine unutulmaz anlar yaşatan Cepkin yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Performansıyla hayran bırakan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını muhteşem sahne şovlarıyla birleştirerek, kendisini dinlemeye gelenlerin beğenisini kazandı.

Hayko Cepkin konserinde ilginç anlar... Sesten uyuyamayan çocuklar için ninni söyledi

Hayko Cepkin, evinin yakınında konser verdiği bir sosyal medya kullanıcısının 11 aylık bebeğini uyutamadığını söylemesi üzerine sahnede ninni söyledi.


Bir sosyal medya kullanıcısı Twitter üzerinden Hayko Cepkin'e ''Haykocum seni de şarkılarıni severim 36 yıllık hayatimda tam bizim sitenin onune gelmek icin neden bu seneyi sectin ? Neden 8’de uyumasi gereken 11 aylik bebegim varken ? Peki ben bu cocugu nasil uyutcam ? balkonda hep birlikte partilicez sanirim, bize de bekleriz..'' yazdı.

Hayko Cepkin de konser yüzünden bebeği uyutamayacağım’ diyen hayranına jest yaptı ve ninni söyledi. Cepkin, gelen mesaja Twitter üzerinden ''Ufaklık ne durumda. Dandini dandini de söyledik seyirciler ile birlikte🤭. Umarım bir yanlışımız olmadı. Vaktinde çıktık vaktinde indik. Lazer tuttuğum hangi balkondaydınız denk geldi mi bilemedim. Sevgiler 🤘🥳🤘''
cevabını verdi.

Hayko Cepkin konserinde ilginç anlar... Sesten uyuyamayan çocuklar için ninni söyledi - Resim : 2

SAHNEDE NİNNİ SÖYLEDİ


İlginç anların yaşandığı konserde Hayko Cepkin, ''Sabahtan beri Twitter'dan şu evlerden bazı arkadaşlarla konuşuyoruz. Umarım çocukları uyuyabilmiştir. Elimizden geldiğince en sakin listemizle çalmaya çalıştık. Eğer uyuyamayan çocuk varsa gelip uyuturuz. İsterseniz şu arkadaşlar için 'dandini dastana' söyleyelim.'' diyerek ninni söyledi. Hayko Cepkin'in ninni söylediği anlara ait görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

 Hayko Cepkin konserinde ilginç anlar... Sesten uyuyamayan çocuklar için ninni söyledi - Resim : 3

 

 

 

Hayko Cepkin konserinde ilginç anlar... Sesten uyuyamayan çocuklar için ninni söyledi ile ilgili etiketler Hayko Cepkin Konser Mersin ninni sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.