Haydi uygulaması nedir? Haydi hayvan polisi nasıl çağrılır?

Haydi uygulaması nedir, Haydi hayvan polisi nasıl çağrılır sizler için araştırdık. Hayvanları koruma amacı ile başlatılan Haydi uygulaması nedir, Haydi hayvan polisi nasıl çağırılır sizler için derledik.

Haydi uygulaması nedir, Haydi hayvan polisi nasıl çağrılır vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Son zamanlar da artan hayvan şiddeti ve ya hayvanlara yardımcı olunması gereken durumlarda kullanılması için İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulmuştur. Haydi uygulaması ile masum olan binlerce cana yardımcı olabileceksiniz.

Haydi Uygulaması Nedir?

Genel olarak Veteriner Fakültesini bitirmiş polis memuru olan kişilerden oluşan ekipler ile şimdilik 3 büyük şehir olan İzmir, Ankara ve İstanbul‘ da hayvanların hakkını korumak için faaliyet gösteren bir uygulamadır. Hayvanları Koruma Polisi olarak görev alacak eğitimli polisler, Çevre ve Şehir Bakanlığı, büyükşehir belediye başkanlığı, çevre, doğa ve hayvanlarla ilgili öğretim görevlileri tarafından uzmanlık eğitimi aldıktan sonra Haydi’de görevlerinin başına geçiyorlar.

Haydi uygulaması nedir? Haydi hayvan polisi nasıl çağrılır?

Polislerin hayvan haklarını korumada birçok yetkileri bulunmaktadır. Yeni kurulan ve gün geçtikçe büyüyen Hayvanları Koruma Polisi Şubeleri ile polisin hayvanları koruma yetkisi daha da arttırılmıştır. Artık sadece hayvanları koruyacak bir polis birimimiz oluşturuldu. Polislerde kendi aralarında bölümlere ayrılarak hangi bölüme bakacaklarını bilerek görevlerini sürdürmektedirler.

Hayvanlara eziyet eden birini görürseniz ya da zor durumda olan bir hayvan dostumuzu görürseniz hemen Hayvanları Koruma Polisine ihbarda bulunabileceksiniz. Bu ihbar üzerine hayvan polisleri oraya iştigal ederek gerekli olan uygulamayı gerçekleştireceklerdir.

Cep telefonunuza indireceğiniz Haydi Uygulaması ile hayvan dostlarımıza yardım edebileceksiniz. Zor durumda olan bir hayvan dostumuzu gördüğümüzde Hayvanları Koruma Haydi Uygulaması İhbar Hattı Haydi ile irtibat kuralım, ihbar edelim ve minik dostumuza yardımda bulunalım.

Haydi uygulaması nedir? Haydi hayvan polisi nasıl çağrılır?

Hayvanları koruma polisi, gerek gördüğünde hayvanları alacağı araçları ise muntazam olarak dizayn edilmiştir.  Aracın arka kısmında hayvan kafesi konularak hayvan dostumuza güvenli bir yolculuk sunulması planlandı. Hayvanlara müdahale ederken, dokunma, taşıma vb. gibi teçhizatlar uygununa göre araçlarda mevcut.

Haydi hayvan polisi nasıl çağrılır? Haydi uygulaması nasıl indirilir?

Hayvanları Koruma Polisine İhbarlarımız bildirmek için Haydi Uygulaması kolayca kullanacaksınız. Haydi Uygulaması indirmek için cep telefonlarımızdan sadece Google Play Store girerek arama kısmına Haydi yazmanız ve karşınıza çıkan Haydi Uygulaması’nı indir butonuna tıklayarak indirmeniz yeterli olacaktır.

Haydi Uygulamasını telefonumuza kurduktan sonra bize ait olan bilgileri isim, soyad vb. dolduruyoruz. Ardından artık nerede bir hayvan zulmü görürseniz, hayvanlara yönelmiş olumsuz durumlar da uygulamaya girerek ilgili tuşa basmanız yeterli olacaktır. Konum ve diğer bilgileriniz anında Haydi Uygulamasından Hayvanları Koruma Polisine giderek ilgili ekip olay yerine intikali için harekete geçecektir.

Haydi uygulaması nedir? Haydi hayvan polisi nasıl çağrılır? ile ilgili etiketler Haydi uygulaması nedir haydi hayvan polisi haydi hayvan durum izleme Haydi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.