Hayatını kaybeden ünlü türkücü Arif Şentürk'ün hastane odasında çekilen son görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz pazar günü aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Arif Şentürk dün 81 yaşında hayata veda etti. Bugün son yolculuğuna uğurlanacak olan Rumeli ve Balkan türkülerinin güçlü sesi Arif Şentürk'ün hastane odasından son görüntüleri ortaya çıktı.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Deryalar, Ramize ve Safiye gibi Rumeli türküleriyle tanınan, kariyer hayatı boyunca 12 albüme imza atan Arif Şentürk'ün yoğun bakımda tedavi altına alındığını ve durumunun ağır olduğunu duyurmuştu. Ünlü müzisyenin hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra acı haber geldi. Şentürk dün 81 yaşında hayata veda etti.


Şentürk'ün hastane odasında yemek yerken çekilen son görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Şentürk'ün vefat etmeden hemen önce hasta yatağında çekilen görüntüleri görenleri duygulandırdı. Görüntülerde, Arif Şentürk'ün oksijen desteği aldığı ve yemek yemeğe hazırlandığı, bilicinin açık, konuşabildiği görülüyor.

Hayatını kaybeden ünlü türkücü Arif Şentürk'ün hastane odasında çekilen son görüntüleri ortaya çıktı

CENAZA TÖRENİ DETAYLARI


Arif Şentürk bugün ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanacak. Şentürk'ün cenazesi ikindi namazına müteakip Zeytinburnu Seyitnizam Camii'nden kaldırılacak.

 

Hayatını kaybeden ünlü türkücü Arif Şentürk'ün hastane odasında çekilen son görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler yoğun bakım cenaze Sosyal Medya Arif Şentürk
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.