Hayatını kaybeden Palalı Sabri'nin eski sevgilisi Ebru Polat'la görüntüleri yeniden gündemde

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Palalı Sabri'nin eski sevgilisi şarkıcı Ebru Polat'la tatil yaptığı görüntüler yeniden gündeme geldi.

İstanbul Taksim'deki Gezi eylemleri sırasında elindeki pala ile göstercilere saldıran ve bu nedenle 'Palalı Sabri' olarak bilinen Sabri Çelebi, upradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Bir dönem Ebru Polat ile aşk yaşan Palalı Sabri'nin tatildeki görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Hayatını kaybeden Palalı Sabri'nin eski sevgilisi Ebru Polat'la görüntüleri yeniden gündemde

DUBAİ TATİLİNDEKİ GÖRÜNTÜLER YENİDEN GÜNDEMDE!

Ebru Polat ile Sabri Çelebi, Dubai'de tatil yaparken sosyal medya hesaplarından aynı yerde paylaşım yaparak ilişkilerini ilan etmişti. Çelebi daha sonra Instagram hesabından Polat ile eğlence kulübünde dans ettikleri anları yayınlamıştı.

Hayatını kaybeden Palalı Sabri'nin eski sevgilisi Ebru Polat'la görüntüleri yeniden gündemde - Resim : 2

Hayatını kaybeden Palalı Sabri'nin eski sevgilisi Ebru Polat'la görüntüleri yeniden gündemde ile ilgili etiketler Ebru Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.