Hayatımın Şansı Dizisi Bugün Başlıyor! Hayatımın Şansı Dizisi Konusu Nedir? Hayatımın Şansı Oyuncuları Kimler?

Hayatımın Şansı Dizisi Bugün Başlıyor! Hayatımın Şansı Dizisi Konusu Nedir? Hayatımın Şans ı Oyuncuları Kimler? Hayatımın Şansı dizisi ilk tanıtımıyla büyük ilgi gördü. Dram severlerin ilgiyle izleyeceği Hayatımın Şansı Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki Hayatımın Şansı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Son gelen haberler birlikte Hayatımın Şansı dizisi Fox Tv'de Çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Hayatımın Şansı Dizisi Bugün Başlıyor! Hayatımın Şansı Dizisi Konusu Nedir? Hayatımın Şans ı Oyuncuları Kimler? Yönetmen koltuğunda Cemal Şan'ın oturduğu ve senaryosunu Bekir Baran Sıtkı'nın kaleme aldığı "Hayatımın Şansı" dizisinin ilk tanıtımı geçtiğimiz akşam izleyiciyle buluştu. Başrolünde Şifanur Gül'ün oynadığı dizide tanıdık pek çok isim var. Peki Hayatımın Şansı Dizisi Konusu Nedir? Hayatımın Şans ı Oyuncuları Kimler?

Hercai dizisinden tanıdığımız Aslı Samat Hayatımın Şansı dizisinin kadorsunda olacak. NTC Medya yapımcılığında Hayatımın Şansı dizisinin müziklerini Ender Gündüzlü yapıyor.

NTC Medya imzası taşıyacak dizinin müzikleri ise Ender Gündüzlü'nün elinden çıkıyor. Dizinin büyük bir dram içerdiği kesin fakat konusuna dair henüz kesin bir bilgi yok.

HAYATIMIN ŞANSI KONUSU NEDİR?

Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Sermet Yeşil, Aslı Samat, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin ve Hale Soygazi'nin kadrosuna bulunduğu "Hayatımın Şansı"nda;

Yonca (Şifanur Gül), küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir. Bir yandan hayatın zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare'nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır. Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Ama bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır...

Son gelen haberler birlikte Hayatımın Şansı dizisi Fox Tv'de Çarşamba akşamları ekrana gelecek.

Hayatımın Şansı Dizisi Bugün Başlıyor! Hayatımın Şansı Dizisi Konusu Nedir? Hayatımın Şansı Oyuncuları Kimler? ile ilgili etiketler Hayatımın Şansı Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.