Hayatı bir diziye konu olan Mine Mutlu'nun kızı şikayetçi oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Mine Mutlu’nun (Emine Özatmaca) hayatı bir diziye konu oldu. Mutlu'nun kızı Büşra Çulha, güzel oyuncu Selin Şekerci tarafından canlandırılan karakterin annesi olduğunu söyleyerek, “Annemin sırları iznimiz olmadan açığa çıkarıldı, şikayetçiyim” dedi.

Filmleriyle bir döneme damgasını vuran ve 1990 yılında hayatını kaybeden oyuncu Mine Mutlu'nun kızı Büşra Çulha, dijital platformda yayınlanan bir dizide Selin Şekerci tarafından canlandırılan karakterin annesi olduğunu söyleyerek, dizi yüzünden Mine Mutlu'nun yaşadığı ve bilinmesini istemediği olayların paylaşıldığını belirtip manevi değerlere saldırıda bulunulduğunu vurguladı.

Hayatı bir diziye konu olan Mine Mutlu'nun kızı şikayetçi oldu

Mutlu'nun ailesi bu durumdan rahatsızlık duydu. Mutlu'nun kızı Büşra Çulha, "Annemin sırları iznimiz olmadan açığa çıkarıldı, şikayetçiyim" dedi

''ANNEMİN YAŞAM ÖYKÜSÜNDEN MADDİ KAZANÇ ELDE EDİLİYOR''

Dizide Selin Şekerci'nin annesini canlandırdığını belirten Çulha, "Annemin yaşam öyküsü ve anıları bizim iznimiz olmadan birebir kopyalanıp maddi kazanç elde edilmeye çalışılmıştır" dedi.

Sabah Gazetesi'nden Büşra Çoban'ın haberine göre; Çulha, dizi yüzünden Mutlu'nun yaşadığı ve bilinmesini istemediği olayların paylaşıldığını belirtip manevi değerlere saldırıda bulunulduğunu vurguladı. Kişinin hatırasına hakaret suçu işlendiğini de ifade eden Çulha, dizinin yayınlandığı platform ve yapım şirketi hakkında şikayette bulundu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Hayatı bir diziye konu olan Mine Mutlu'nun kızı şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Selin Şekerci mahkeme dava Büşra Çulha Mina Mutlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.