Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayınlandı! Cem, Kerim ve Hüseyin'i öldürdü mü?

Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı son bölümün ardından internette yayınlandı? Kanal D'nin sevilen dizisinde dün akşamki son bölümünde Nilay'ın istenme merasiminde gelen kaçırılma haberi herkesi bir anda tedirgin etti. Cem, Kerim ve Hüseyin'i öldürdü mü? Cem, Cevher ailesine olan nefretini kusmaya başladı. Hayat Şarkısı yeni bölümde neler olacak ve son bölüm özeti haber detayda...

Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Cem,Kerim ve Hüseyin'i kaçırdı. Cevher ailesine olan nefretini kusmaya başlayan Cem, Kerim ve Cem'i öldürdü mü? Bu sorunun cevabı gelecek bölümde netlik kazanacak. Hayat Şarkısı 47. yeni bölüm fragmanında aksiyon yine zirvede. Hayat Şarkısı son bölüm özeti ve merak edilen her şey haber detayda...

Salı akşamlarının fenomen dizisi Hayat Şarkısı'nda bu hafta Kerim ve Hüseyin, Cem tarafından kaçırıldı. Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, ecem özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimler kadroda yer alıyor. Hayat Şarkısı dizisinde Kerim ve Hülya'nın kaçırılma haberi Nilay'ın istenme merasiminin ortasına bomba gibi düştü.Hayat Şarkısı tv izleyicilerini dün akşam ekran başına kilitledi.

Hayat Şarkısı 47.Bölüm 1.FRAGMAN

HAYAT ŞARKISI 46. BÖLÜM ÖZETİ

Hayat Şarkısı 46. Bölüm'de; Kerim ve Hüseyin’in kaçırılma haberi Nilay’ın istenme merasiminin tam ortasına bomba gibi düşer.

Kerim ile Hüseyin'in kaçırılma haberi şok etkisi yaratır. Cem’in ikisinin hayatına karşılık olarak ilettiği talepleri Bayram ile Hülya’yı karşı karşıya getirir. Hülya hayatının en zor kararının eşiğindeyken Hüseyin ile Kerim çaresizce Cem’in kurduğu ölüm tuzağından kurtulmanın yollarını aramaktadırlar.

hayat_AarkAsA

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE BOŞANMAYI ERTELEDİLER

Yaşadıkları tüm sorunlara rağmen birlikte geçirdikleri gecenin ardından bşanma davasını erteleme kararı alan Hülya ve Kerim dizinin takipçilerini sevindirdi. Cem’in önce Hülya’nın ablasını araması ardından da Filiz’in evine gitmesi korku dolu anların yaşanmasına neden olurken Kerim, farkında olmadan bir tuzağın içerisine çekildi. Filiz’in yanına giden Cem, silahla tehdit ettiği kadına Kerim’i eve çağırmasını söyledi. O esnada arabanın yakınında bekleyen kişiler Kerim’in arabasına bomba yerleştirdi.

Geçtiğimiz haftalarda bıçaklanan ve yaralanan Mahir ile Hüseyin yeniden sağlıklarına kavuşurken Cem’in tanıdıklarının kendilerine savaş açmasıyla birlikte tehlikeli bir durumun içerisine girdiler. Cevher ailesinin evine giren ve evdeki eşyaların tamamının alındığını gören Hülya, büyük bir şaşkınlık yaşarken Cem’in bu kez daha fazla intikam duygusu ile dolu olduğunu anladı. Onu öldürdüğünü düşünerek suçluluk hisseden Hülya, mezarın boş çıktığını öğrendikten sonra ise bir yandan katil olmadığı için sevinirken diğer yandan da Cem’in başlarına açacağı belalarla ilgili endişe yaşadı.

Hayat Şarkısı 47. bölüm fragmanı yayınlandı! Cem, Kerim ve Hüseyin'i öldürdü mü? ile ilgili etiketler hayat şarkısı 47. bölüm Hayat Şarkısı hayat şarkısı son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.