Hayat Eve Sığar indir | Hayat eve sığar uygulaması nasıl indirilir?

Hayat Eve Sığar indir | Hayat eve sığar uygulaması nasıl indirilir? Koronavirüs salgını kapsamında geliştirilen Hayat eve sığar uygulaması Google Play'de yerini aldı. Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı uygulama ile virüslü hastalar takip edilecek. Hayat eve sığar uygulaması nasıl indirilir merak eden vatadaşlar araştırmalara başlandı. Eczanelerde ücretsiz dağıtılan maskeler Hayat eve sığar uygulaması ile alınır mı? Detaylar haberimizde...

Hayat Eve Sığar indir | Hayat eve sığar uygulaması nasıl indirilir? Salgın nedeniyle virgüslü hastaların takibi için yapılan Hayat eve Sığar uygulaması yayına başladı. Peki hayat eve sığar nasıl indirilir, nasıl kullanılır? Hasta yakınları da hayat eve sığar uygulamasını indirecek mi? Ücretsiz maske alınabilir mi? İşte yanıtları...

Hayat Eve Sığar indir | Hayat eve sığar uygulaması nasıl indirilir?


HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASI İNDİRME EKRANI

Hayat Eve Sığar uygulaması, şu an sadece Google Play Store üzerinde yayında yer alıyor. Erken erişimle yayında olan uygulamayı şu an sadece geliştiriciler kullanabiliyor. Geliştirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından uygulamanın birkaç gün içerisinde yayında olması bekleniyor. Uygulamada maske kodu ekranının da olması bekleniyor.

HAYAT EVE SIĞAR ANDROİD VE İOS'TA

Sağlık Bakanlığı'nca hazırlanan HayatEveSığar Mobil Uygulaması Android ve App Store platformlarında yayına başladı.Uygulama her gun size sağlık bilginizi sorduğu gibi, ailem bölümüne dahil ettiğiniz insanlardan herhangibiri pozitif yada temaslı ise size uyarı geliyor, yine uygulama kullanicilarin bluetooth nu acıyor ve sokakta gezerken karsilastiklarinizdan birisi daha sonra pozitif çıkarsa şu gun şu saatte pozitif birisiyle karşılaştınız diye sizi uyarıyor.
Yakın sürede çok fazla riskli alanlarda dolaşan ve fazla kişi ile temas eden kişiye risk puanı verecek ve o kişiyi gerekirse teste gönderecek, hatta arkadaşları varsa eklenmiş senin şu arkadaşının riski yükselmiş uyarısı verecek. Test yapılıp negatif çıkarsa riski sıfırlayacak.
Uygulama ile bulunduğunuz bölgedeki enfekte hasta yoğunluğunu görebiliyorsunuz.
Aile ve yakın görüştüğünüz herkese yükletme gayretinde olunursa faydası çok olacaktır. Ayrica izolasyon altında bulunanların yüklemesi kaçınılmaz .

Herkesin bu uygulamayı yükleyerek kullanmaya başlaması birçok şeyin takibini, hastalık sonrasındaki temas zincirinin kolayca bulunmasını sağlayacaktır.

HAYAT EVE SIĞAR APPLE İNDİR

HAYAT EVE SIĞAR ANDROİD İNDİR

Hayat Eve Sığar Mobil Uygulaması, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlarımızı Yeni Koronavirüsü (Covid-19) konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve yaşanabilecek salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirilen mobil uygulamadır.

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlara sunulan Hayat Eve Sığar uygulaması ile telefon numaranız ile doğrulama yaparak adım adım size sorulan soruları cevaplayıp, koronavirüs hastalığı anlamında vermiş olduğunuz şikayetlerinize göre değerlendirilerek nasıl davranmanız gerektiğine göre yönlendirme alabilirsiniz. Vermiş olduğunuz cevaplara göre yönlendirmeler sadece öneri niteliği taşımaktadır ve nihai bir sonuç/kesinlik içermemektedir, tavsiye niteliğindedir.

Hayat Eve Sığar indir | Hayat eve sığar uygulaması nasıl indirilir? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Sağlık Bakanı hayat eve sığar indir hayat eve sığar nasıl indirilir hayat eve sığar indirme ekranı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.