Hayat Bugün Dizisinde Derin Karakteriyle Hande Doğandemir Yeniden Doğacak!

Hande Doğandemir Hayat Bugün dizisiyle ekrana dönüş yapıyor. Doğandemir, Show Tv'deki yeni projesinin detaylarını paylaştı.

Hayat Bugün dizisinde canlandıracağı Acil Tıp Uzmanı Derin karakteriyle ekrana dönüş yapacak olan başarılı oyuncu Hande Doğandemir, projenin detaylarını hayaranlarıyla paylaştı.

New Amsterdam dizisinden uyarlama Hayat Bugün dizisinde Derin karakterini oynayacak Doğandemir, projenin kendisini çok heyecanlandırdığını söyleyerek, “‘Derin’ çok farklı bir karakter. Onu oynama fırsatım olduğu için çok şanslıyım. Adhd hastası, bağımlıkları olan bir karakter Derin ama çok iyi bir acil tıp uzmanı. Onun hikayesini ve yayın günümüzü sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Hayat Bugün Dizisinde Derin Karakteriyle Hande Doğandemir Yeniden Doğacak!

Hande Doğandemir özel hayatıyla ilgili de konuştu. Yaşamı boyunca haksızlıklara uğradığını dile getiren oyuncu, O anlarda panikle, üzüntüyle, öfkeyle hareket ettiğim zamanlar da oldu ama sakin kalmaya, zamana bırakmaya ve hayata güvenmeye çalışıyorum artık. Bu dünyada haksızlıklar bitmeyecek ama biz mücadelemize akılcı bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Hayat Bugün Dizisinde Derin Karakteriyle Hande Doğandemir Yeniden Doğacak! ile ilgili etiketler Hande Doğandemir hayat bugün derin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.