Hayat Bilgisi'nin Sevda öğretmeni Belma Canciğer'i kahreden ölüm

13 Şubat 2003 - 16 Haziran 2006 tarihleri arasında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Sevda öğretmen karakteriyle adından söz ettiren ve bir süredir ekranlardan uzakta bir yaşam süren oyuncu Belma Canciğer annesinin vefatından üç yıl sonra teyzesinin ölümüyle yıkıldı. Canciğer acı haberi sosyal medyadan duyurdu.

Başrollerinde Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Kupacı gibi isimlerin yer aldığı bir dönemin çok sevilen televizyon dizisi Hayat Bilgisi'nde canlandırdığı Sevda öğretmen rolüyle gönüllerde taht kuran 49 yaşındaki oyuncu Belma Canciğer teyzenin ani vefatıyla sarsıldı. Aynı zamanda 50 yaşındaki oyuncu Zuhal Yalçın'ın da annesi olan Sevim Yalçın hayatını kaybetti.


Hayat Bilgisi'nin Sevda öğretmeni Belma Canciğer'i yıkan ölüm


Ünlü senarist, yönetmen ve yazar Gani Müjde ile 2000 yılının Temmuz ayında hayatını birleştiren ve bu evlilikten Ecesu Müjde adında bir kızı ve Arda Müjde adında bir oğlu olan olan ünlü oyuncu annesi Semiha Canciğer'in vefatından 3 yıl sonra büyük bir acı daha yaşadı. İki çocuk annesi Canciğer'in teyzesi ve aynı zamanda oyuncu Zuhal Yalçın'ın da annesi olan Sevim Yalçın hayata gözlerini yumdu.

Hayat Bilgisi'nin Sevda öğretmeni Belma Canciğer'i yıkan ölüm


BELMA CANCİĞER: ANNEMDEN SONRA TEYZEMİ SONSUZLUĞA UĞURLADIK

'Pis Yedili', 'Kaygısızlar', 'Kahpe Bizans' ve 'Ruhsar' başta olmak üzere birçok yapımda boy gösteren Belma Canciğer acı haberi Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Canciğer paylaşımında oyuncu kuzeni Zuhal Talçın'ı da etiketleyerek şu ifadelere yer verdi:

''Sevim teyzem, asil ruhlu kadın... Annemden üç sene sonra da Sevim teyzemi sonsuzluğa uğurladık. Babalarımıza kavuştular. Kanadı olmayan melek annelerimiz.''

Hayat Bilgisi'nin Sevda öğretmeni Belma Canciğer'i yıkan ölüm


ZUHAL YALÇIN: ACIM ÇOK BÜYÜK!

Başta Tevfik Gelenbe Tiyatrosu olmak üzere birçok özel tiyatroda çalışan, Keşanlı Ali Destanı ve 1998 Altın Portakal Film Ödüllü 'Yara' filminde rol alan oyuncu ve seslendirme sanatçısı Zuhal Yalçın da annesinin acı haberini Instagram hesabından duyurdu. Son olarak Hercai dizisinde hayat verdiği Asiye karakteriyle adından söz ettiren oyuncu şunları söyledi:

''Nasıl yazılır bilmiyorum acım çok büyük.. Canımın yarısı melek oldu uçtu 😢 Babamın en güzel emaneti,can suyum, hayat damarım, anneciğimi sonsuzluğa uğurlayacağım.. Canım çok yanıyor .. Annemiz Sevim Yalçın'ı sonsuzluğa uğurluyoruz.Cenazesi yarin ( 6 Ocak 2022) Maltepe Merkez Camiinden öğlen namazının ardından kaldırılacaktır.''

Hayat Bilgisi'nin Sevda öğretmeni Belma Canciğer'i yıkan ölüm

Hayat Bilgisi'nin Sevda öğretmeni Belma Canciğer'i kahreden ölüm ile ilgili etiketler Gani Müjde Zuhal Yalçın Belma Canciğer Semiha Canciğer Sevim Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.