Hayalleri yarım kaldı! Taha Duymaz'ın ablasından kahreden paylaşım

Yaptığı yemek videolarıyla tanınan fenomen Taha Duymaz'ın 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin 12'nci gününde cansız bedenine ulaşılmıştı. Genç yaşta hayata veda eden Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz, kardeşinin vefat etmeden önce hayattaki hedeflerini sıraladığı bir listeyi paylaştı. Semiha Duymaz'ın paylaşımı yürekleri dağladı.

Çektiği yemek videolarıyla tanınan ve Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası Hatay'da halasının çöken evinin enkazında kalmıştı. Taha Duymaz ile birlikte kardeşleri Melek Duymaz ve Umut Duymaz, alası Hülya Demiralp ve eniştesi Cuma Demiralp'ten acı haber gelmişti.


Kardeşlerini kaybetmenin acısını yaşayan abla Semiha Duymaz da Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda, "Kaybımız büyük... Ailem ve ben bu süreçte bizim yanımızda olan, olmak isteyip, olmayan telefonla ve sosyal medya aracılığı ile yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki; Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bundan sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin" ifadelerini kullanmıştı.

Semiha Duymaz, kardeşi Taha Duymaz'dan geriye kalan eşyaların fotoğrafını çekip, "Dilerim Allah'tan; Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın" notunu düşmüştü.

 

HAYALLERİNİ TEK TEK SIRALAMIŞ

Taha Duymaz'ın ablası paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Semiha Duymaz, kardeşinin vefat etmeden önce hayattaki hedeflerini sıraladığı listeyi, "Hayalleri vardı. Hepsi, hepsi bir anda uçtu, gitti. En kötüsü hiçbir şey yapamamak..." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı. Abla Duymaz'ın bu paylaşımı herkesi duygulandırdı.

Hayalleri yarım kaldı! Taha Duymaz'ın ablasından kahreden paylaşım - Resim : 3

İŞTE TAHA'NIN GERÇEKLEŞTİREMEDİĞİ HAYALLERİ...


Söz konusu listede 'Eğitimimi tamamlayacağım', 'Aileme güzel bir hayat sunmak için çok çalışacağım', 'Aşçı olacağım' ve son olarak, 'Ne olursa olsun hep iyi, dürüst bir insan olmaya çalışacağım' ifadelerinin yer aldığı görülüyor. Genç yaşta vefat eden Taha Duymaz'ın hayalleri yarım kaldı.

Hayalleri yarım kaldı! Taha Duymaz'ın ablasından kahreden paylaşım - Resim : 4

Hayalleri yarım kaldı! Taha Duymaz'ın ablasından kahreden paylaşım ile ilgili etiketler Taha Duymaz Sosyal Medya deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.