Hayalet, Behzat Ç'ye isyan etti!

'Behzat Ç.' dizisinde 'Hayalet' karakterine hayat veren İnanç Konukçu, dizinin iptali ardından ilk kez sessizliğini bozdu.

Geçen sezon BluTV ile yeniden ekranlara dönen sevilen dizi Behzat Ç.'nin ikinci sezona devam edip etmeyeceği çok konuşulmuştu. Daha sonra BluTV'den yapılan açıklamada, dizinin ikinci sezon devam etmeyeceği söylendi.

'Behzat Ç.' dizisinde 'Hayalet' karakterine hayat veren İnanç Konukçu ise bu kararın açıklanmasından sonra sessizliğini bozdu.


Oyuncu, Twitter hesabından dizi ile ilgili açıklama yaparak, "Arkadaşlar 'Behzat Ç.' yok. Varsa da bundan sonra benim için yok. Evet ben İnanç Konukçu. Sevgi ve saygı ile... İyi yıllar" ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir mesaj daha paylaşan Konukçu, Erdal Beşikçioğlu’nu eleştirdi.
Konukçu rol arkadaşını etiketleyerek, “Benden ötürü mü? Senden ötürü mü? Sayın Beşikçioğlu, çık bir açıklama yap! İnsanların ekmeğiyle ben oynamadım de! Çok emeğin var! Bittim de! Tükendim de! Bir şey de lütfen!” dedi.

Hayalet, Behzat Ç'ye isyan etti! ile ilgili etiketler BluTV Erdal Beşikçioğlu Behzat Ç. İnanç Konukçu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.