Havalimanında valiz kavgası! Yaralılar var / VİDEO

Hollanda'dan Atatürk Havalimanı'na gelen 4 kişilik aile, valiz araması sırasında gümrük memuru ile kavga etti... Memurun kaşı yarıldı, aile gözaltına alındı...

Hollanda'dan İstanbul'a gelen anne baba ve 2 çocuktan oluşan Sarıçay ailesi ile Atatürk Havalimanı'nda bir gümrük memuru arasında ’arama’ tartışması kavgayla sonuçlandı.

Gümrük memuru kaşından yaralandı, gözaltına alınan aile fertleri adliyeye sevk edildi.

İSTİHBARAT GELDİ ARAMA BAŞLADI

Atatürk Havalimanı Geliş Katı Arındırılmış Salonda meydana gelen olay, iddialara göre şu şekilde gelişti:

Hollanda’nın Amsterdam kentinden gelen Sarıçay ailesi pasaport kontrolünün ardından Atatürk Havalimanı’ndan çıkmak için gümrük memurlarının bulunduğu alana doğru ilerlemeye başladı.

Bu sırada aldıkları bir istihbarat nedeniyle kaçakçılık uygulaması yapan gümrük ekipleri, Sarıçay ailesini durdurarak valizlerini aramak istedi. Gümrük memuru İ.S kimliğini göstererek ailenin arama yapılmak üzere kendisiyle gelmelerini istedi.

ataturk-havalimaninda-valiz-arama-kavgasinda-gumruk-memuru-kasindan-yaralandi_5531_dhaphoto1

AİLE VALİZLERİNİ ARATMAK İSTEMEDİ

Gümrük memuru İ.S'nin tüm ısrarlarına rağmen durmak istemediği ve çocuklarını göndermek istemedikleri iddia edilen anne Y. S., bu sırada dengesini kaybederek yere düştü.

Bunun üzerine, baba M. S ile oğullarından Y. S.,geri dönerek gümrük memuruna saldırdı. Kısa bir arbedenin ardından olay yerine gelen polis ve gümrük memurları Sarıçay ailesini gözaltına aldı.

MEMURUN KAŞI YARILDI, AİLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kaşından yaralanan ve aileden şikayetçi olan Gümrük memuru İ.S, ambulans ile hastaneye kaldırılırken, Atatürk Havalimanı Gümrük Müdürlüğü’ne götürülen Sarıçay ailesi ifadelerinin alınmasının ardından Bakırköy Adliyesi’ne gönderildi.

Havalimanında valiz kavgası! Yaralılar var / VİDEO ile ilgili etiketler Atatürk Havalimanı Gümrük Kavga arama valiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.