Havada panik! Lefkoşa-İstanbul uçağı Bursa’ya acil iniş yaptı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da Ercan Havalimanı’ndan kalkan THY uçağı Bursa’ya acil iniş yaptı. Uçağın İstanbul ve çevresindeki olumsuz hava şartları nedeni ile havada bir saatten fazla dolaştığı öğrenildi. Yine yolcu dolu olan uçağın kısa süreli türbülansa girdiği ve İstanbul’daki hava şartlarının düzelmemesi üzerine Bursa Yenişehir Havalimanı’na mecburi indiği ifade edildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Marmara Bölgesi ve özellikle İstanbul’u etkisi altına alan yağmur ile beraber esen aşırı rüzgar hava ulaşımını aksattı.


LEFKOŞA-İSTANBUL UÇAĞI BURSA’YA ACİL İNİŞ YAPTI

Türk Hava Yolları’na ait Ercan-İstanbul uçağı öğleden sonra İstanbul Yeni Havalimanı’na inemedi ve Bursa’ya zorunlu iniş yaptı. SuperHaber’in aldığı bilgilere göre, KKTC Başkenti Lefkoşa-İstanbul seferini yapa ,Manisa adlı 737/800 tipi Boing marka ve TK 0977 sefer sayılı uçak, saat:13:10’da kalktı. Uçağın Türkiye saati ile 16:00’da İstanbul Yeni Havalimanı’nda olması bekleniyordu. Ancak uçak ,hava muhalefeti nedeni ile saat:16:40 sıralarında Bursa’ya inmek zorunda kaldı.

UÇAK BİR SAAT HAVADA DOLAŞTI

Uçağın İstanbul ve çevresindeki olumsuz hava şartları nedeni ile Bursa üzerinde havada bir saatten fazla dolaştığı öğrenildi.Yine yolcu dolu olan uçağın kısa süreli türbülansa girdiği ve İstanbul’daki hava şartlarının düzelmemesi üzerine pilot tarafından Bursa Yenişehir Havalimanı’na mecburi iniş yaptığı ifade edildi. Manisa adlı uçağın Bursa’ya inişi sırasında bir sorun yaşanmadığı belirtildi.

HAVANIN DÜZELMESİ BEKLENDİ VE UÇAĞA YAKIT İKMALİ YAPILDI

Lefkoşe-İstanbul seferini yapan uçağın, Bursa Yenişehir Havalimanı’na indikten sonra, yolcuların uçakta bekletildiği kaydedildi.Yine aynı uçağın İstanbul’daki hava şartlarının düzelmesini beklerken,yakıt ikmalinin de yapıldığı bildirildi. Uçakta bulunan bazı yolcuların inmek için görevlilere başvurdukları bunun üzerine pilotun Bursa’da inmek isteyenlerin kendilerine başvurmalarını istediği anons edildi.

Havada panik! Lefkoşa-İstanbul uçağı Bursa’ya acil iniş yaptı! ile ilgili etiketler THY
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.