Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü!

ABD'nin Montano eyaletinde hava sıcaklığı 33 derece birden düşerek 2 dereceye geriledi. Eyalette kar yağışı başlarken, sırada Denver kentinin olduğu belirtiliyor. Bunun benzerini 1987'de Türkiye yaşamış hava sıcaklığı 17 derece birden düşmüş ve yaşanan kar fırtınası nedeniyle günlerce otoyollar dahil ulaşım tamamen durmuştu.

Günler öncesinden duyurulmuştu ABD'nin bazı kentlerinde 30 derecenin üzerinde yaşanacak olan sıcaklık düşüşü. 

Ve beklenen oldu. Montano eyaletinde sıcaklık çok hızlı bir düşüşle 2 dereceye gerilemiş durumda. Eyalette tipi şeklinde kar yağışı sürüyor. 

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü!

Bir gün önce 35 derece sıcaklıkla kavrulan eyalet 24 saat sonra yaşanan ani düşüşle tam anlamıyla donuyor. 

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! - Resim : 2

Ve üstelik bu ani düşüş sadece Montana ile de sınırlı değil. Colorado eyaleti, Denver kenti sırada. Saatler içerisinde oraları da beyaz örtü kaplayacak. 

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! - Resim : 3

Buna benzer bir olay 1987'de Türkiye'de de yaşandı. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin önemli bir bölümünde 3 Mart 1987'de hava sıcaklığı 17 derece birden düşmüş, 4 Mart'ın ilk saatlerinde -3 dereceye düşen hava sıcaklığını kar fırtınası izlemiş ardından ülkenin başta İstanbul olmak üzere birçok kentinde ulaşım tamamen durmuştu. İşte İstanbul'da yaşanan kar fırtınasından bir kare... 

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! - Resim : 4

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! - Resim : 5

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! - Resim : 6

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! - Resim : 7

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! - Resim : 8

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! - Resim : 9

Hava sıcaklığı 33 derece birden düştü! ile ilgili etiketler ABD İstanbul kar colorado Denver montano kar fırtınası Hava sıcaklığı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.