Hatice Şendil Estetikli mi? İyilik Dizisi Neslihan Hatice Şendil Estetikli mi?

Hatice Şendil Estetikli mi? İyilik Dizisi Neslihan Estetikli mi sorularının yanıtı haberimizde. İyilik Dizisi Neslihan rolüyle izleyicinin karşısına çıkan Hatice Şendil estetik mi oldu? Detaylar haberimizde.

Hatice Şendil estetikli mi? İyilik dizisi Neslihan rolüyle Fox TV ekranlarında hayranlarıyla buluşan Hatice Şendil estetik mi oldu? Detaylar haberimizde...

HATİCE ŞENDİL ESTETİKLİ Mİ?

Genç oyuncu Hatice Şendil insanların kendisine "Güzelsin" demesinden hiç hoşlanmadığını söyledi. Şendil burnunu estetikli sananlara da "Hiç estetik ameliyatı olmadım" dedi.

Yaban Gülü dizisiyle adından söz ettiren Hatice Şendil kendisiyle son derece barışık bir insan olduğunu söyledi. 2001'de Türkiye Üçüncü Güzeli seçildikten bir yıl sonra da Avrupa Güzellik Yarışması'nda üçüncü olarak taç giyen Şendil güzelliğe çok fazla önem vermediğini belirtti. Şendil şöyle konuştu:

"Benim kendimle bir derdim yok. Aynanın karşısına geçip de 'Aman aman ne kadar güzel bir kadınım' demem. Hatta aynaya hiç bakmam. Dizilerde oynadığım için insanlar tanıyor, kadınlar yolda çevirip, “Çok güzelsin kızım" diyorlar. Onlara teşekkür ediyorum ama böyle iltifat edilmesi hoşuma gitmiyor. 'Burnu estetikli' diye e-mailler alıyorum. Benim hiçbir yerimde estetik yok ki. Doktordan çok korkarım nasıl gidip de estetik yaptırırım. Güzel görünmek gibi bir derdim yok. Oyunculuğum takdir edilsin; en büyük arzum bu."

Şimdiye kadar 4 dizide başrol oynayan 25 yaşındaki Şendil, oyunculuğu çok sevdiğini ve oyunculuk için pek çok fedakarlık yaptığını da vurgulayarak şöyle devam etti: "Günde 4 saat uyuyarak çalışıyorum. Mesela uzun zamandır ailemi göremiyorum. Arkadaşlarıma zaman ayıramıyorum. Sosyal hayatım kalmadı. Her günüm çekimlerle dolu. Ancak bu oyunculuk için değer."

Hatice Şendil Estetikli mi? İyilik Dizisi Neslihan Hatice Şendil Estetikli mi? ile ilgili etiketler TRT 1 hatice şendil estetikli mi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.