Hatayspor'a bir darbe de Çaykur Rizespor'dan geldi

Rizespor, Süper Lig'in 19. haftasında ağırladığı Hatayspor'u, Varesanovic ve Olawoyin'in golleriyle 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor, Hatayspor'u konuk etti. Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçtan ev sahibi takım 2-0 galip ayrıldı. Rizespor'a galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Dal Varesanovic ve 82. dakikada Ibrahim Olawoyin attı.

HATAYSPOR'UN GALİBİYET HASRETİ

Teknik direktörlüğünü Volkan Demirel'in yaptığı Hatayspor'da bu yenilginin ardından galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Son galibiyetini yaklaşık iki ay önce Galatasaray'a karşı alan bordo beyazlılar, bu süreçte oynadıkları 6 karşılaşmada 4 yenilgi, 2 beraberlik aldı.

RİZESPOR 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR

İlhan Palut'un çalıştırdığı Rizespor ise Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. 6 Kasım'da Gaziantep FK'ye 2-0 yenilen Karadeniz temsilcisi, o tarihten bu yana ligde çıktığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Trendyol Süper Lig'deki puanını 29'a çıkaran Rizespor 5. sıraya yükseldi. 19 puanda kalan Hatayspor ise 14. basamakta bulunuyor.

Hatayspor'a bir darbe de Çaykur Rizespor'dan geldi ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Hatayspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.