Hatayspor ligde 5 maç sonra kazandı

Süper Lig'in 20. haftasını maç yapmadan geçen bordo-beyazlılar, sahasında ağırladığı Trabzonspor'u 2-1 yenerek 5 haftalık galibiyet hasretine son verdi. Hatayspor, Trabzonspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 20'ye yükseltti.

Ligde son galibiyetini 14. haftada İstanbulspor'u 1-0 yenerek alan Hatayspor, sonrasındaki 5 karşılaşmada 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 3 puan alabildi.

EVİNDE 6 MAÇTIR YENİLMİYOR

Hatayspor, evindeki yenilmezlik serisini ise 6 maça çıkardı. Sezonun ilk maçında Gaziantep FK'ye 2-1 yenilen ve ardından Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Hatayspor, konuk ettiği Yuketel Kayserispor'a da 4-0 mağlup oldu. Hatayspor, Yukatel Kayserispor mağlubiyetinin ardından evinde oynadığı 6 maçta üçer galibiyet ve beraberlikle 12 puan topladı.

Söz konusu dönemde Corendon Alanyaspor (1-0), Beşiktaş (2-1) ve Trabzonspor (2-1) maçlarını kazanan Hatayspor; Medipol Başakşehir (3-3), Bitexen Giresunspor (1-1) ve Fraport TAV Antalyaspor (0-0) karşılaşmalarını beraberlikle tamamladı. Küme hattından uzaklaşmak isteyen Hatay ekibi, ligin 22. haftasında 1 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak.

Hatayspor ligde 5 maç sonra kazandı ile ilgili etiketler Süper Lig Hatayspor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.