Hatayspor ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı Kayserispor maçında 2-1 galip

Hatayspor 5. hafta mücadelesinde Kayserispor'u 2-1'le geçti... Erken bir golle geriye düşen ve ilk yarıyı 0-1 geride tamamlayan Akdeniz ekibi, 2. yarıda geri dönmeyi başardı. Ömer Erdoğan'ın takımı galibiyet serisini 3 maça çıkarırken, Kayserispor Hikmet Karaman'la ilk yenilgisini tattı.

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Hatayspor, erken yediği golle ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı maçı 2-1 kazanarak üst üste 3. galibiyetini aldı. Akdeniz ekibine 3 puanı getiren golleri Mame Biram Diouf ile Ayoub El Kaabi kaydetti.

Teknik direktörlüğü 2. haftada Hikmet Karaman'ı getirdikten sonra tecrübeli çalıştırıcıyla 3 maçta 7 puan toplayan ve kalesinde 1 gol gören Kayserispor, Hatay deplasmanında daha 4. dakikada öne geçti. Geçen hafta Kasımpaşa'ya nefis bir gol atan Sarı-Kırmızılılar'ın Ganalı kaptanı Bernard Mensah, Hatay deplasmanında takımını 0-1 öne geçirdi.

İlk yarıyı 0-1 geride tamamlayan Ömer Erdoğan'ın takımı 52'de tecrübeli golcüsü Mame Biram Diouf'la skoru eşitledi: 1-1. Galibiyet golü ise 71'de yeni transferlerden El Kaabi'den geldi.

Alanyaspor (5-0), Çaykur Rizespor (2-0) ve Kayserispor galibiyetleriyle 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Bordo-Beyazlılar puanını 10 yaptı. Hatayspor 6. haftada Göztepe deplasmanında...

Hikmet Karaman'la ilk yenilgisini tadan Sarı-Kırmızılılar ise 7 puanda kaldı. Kayseri ekibi hafta için Galatasaray'ı ağırlıyor.

Hatayspor ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı Kayserispor maçında 2-1 galip
Ayoub El Kaabi

 

Hatayspor ilk yarısını 0-1 geride tamamladığı Kayserispor maçında 2-1 galip ile ilgili etiketler Hatayspor Kayserispor Hikmet Karaman ömer erdoğan Ayoub El Kaabi mame biram diouf Bernarnd Mensah
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.