Hatayspor 3 puan için geldi, hezimete uğradı!

Süper Lig'in 38. haftasında Beşiktaş' konuk olan Hatayspor, tarihinin en farklı yenilgilerinden birini yaşadı. Şampiyonluğa koşan Beşiktaş'tan ilk yarıda 5 gol yiyen Akdeniz ekibi neye uğradığını şaşırdı. 2. golden sonra saha ortasında toplantı yapıldı ama santrada sadece 1 dakika sonra 3. gol geldi!

Beşiktaş deplasmanında 11. dakikda Cyle Larin’in golüyle 2-0 geriye düşen Hatayspor’da futbolcular, bu golün ardından sahada mini toplantı yaptı. Toplantının ardından santraya gelen Hataysporlu futbolcular, oyuna yeniden başladıktan 1 dakika sonrasında kalesinde bir gol daha gördü. Cyle Larin’in 14. dakikada attığı golle skor 3-0’a geldi. İlk yarı ise 5-0 bitti!

beIN Sports yorumcusu İlker Yağcıoğlu maçın devre arasında "Hatayspor 2-0'dan sonra başlarına geleceği sezdi. Diouf, takım arkadaşlarını toplayıp konuştu. Sergen Hoca içerde 'Tamam yeter, hafta derbi var, yorulmayın' demezse tarihi fark olabilir. Dağıldılar tamamen!" yorumunda bulundu.

Süper Lig'de son 5 deplasman maçında 3 puanı bir arada göremeyen Bordo-Beyazlılar, maç öncesi demeçlerin gerdiği maç öncesi "Kazanmak için oynayacağız" açıklamalarıyla gündeme gelmişti.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın geçen hafta ki galibiyetten sonra Beşiktaş maçı için iddialı açıklamalar yapması ve Beşiktaş'ın maç ertelensin ricasının geri çevrilmesi Sergen Yalçın'ı çok sinirlendirmiş ve başarılı çalıştırıcı "Göreceğiz cumartesi günü ne olacağını" diye meydan okumuştu.

Şampiyonluğa koşan Beşiktaş, zor geçmesi beklenen Hatayspor maçında farka koştu!

 

Hatayspor 3 puan için geldi, hezimete uğradı! ile ilgili etiketler Hatayspor Beşiktaş mame biram diouf
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.