Hatay'da esrarengiz olay! Uçuruma düşen annenin bebeği evde ölü bulundu...

Hatay'ın Defne ilçesinde bir otomobil uçuruma yuvarlanmış, içinde bulunan Defne O. adlı kadın ise yaralı olarak kurtarılmıştı. Eşinin kaza yaptığını ancak yanında 2 yaşındaki oğullarının olmadığı bilgisi verilen baba Mehmet O. bu haber üzerine evine gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. 2 yaşındaki oğlunun hareketsiz olduğunu gören babanın haber verdiği sağlık ekipleri çocuğun öldüğünü belirledi. Çocuğun ölüm nedeni otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Hatay'ın Defne ilçesinde esrarengiz bir olay yaşandı.

Gökben O. adlı kadın dün Döver Mahallesi'nde kullandığı otomobil ile yaklaşık 150 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı.

Yaralı kadın itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gökben O'nun yaralandığı bilgisi verilen eşi Mehmet O, araçta olmadığını öğrendiği çocuğuna bakmak için Subaşı Mahallesi'ndeki evine gitti.

Baba Mehmet O, 2 yaşındaki oğlu S.E.O'yu yatakta hareketsiz bulunca sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese giden ekipler çocuğun öldüğünü belirledi.

Çocuğun cesedi, ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gökben O'nun ise Hatay Devlet Hastanesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Hatay'da esrarengiz olay! Uçuruma düşen annenin bebeği evde ölü bulundu... ile ilgili etiketler Hatay otopsi itfaiye uçuruma yuvarlandı