Hatay'da depremden kurtuldu, Kütahya'da yangında hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sağ kurtulan depremzede, Hatay'dan Kütahya'ya kızının yanına gelmişti. Ancak talihsiz vatandaş, burada çıkan yangında hayatını kaybetti.

Hatay'dan Kütahya'daki kızının yanına gelen depremzede, çıkan yangında öldü.

Meydan Mahallesi Mithat Paşa Caddesi'ndeki bir apartmanda yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi gönderildi.

Binanın 3. katında dumandan etkilenen Necip (64) ve oğlu Besim Ç, 112 Acil Sağlık ekiplerince Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

KURTARILAMADI

Hatay'daki depremde evlerinin hasar görmesi nedeniyle Kütahya'da görevli polis memuru kızının evinde kaldığı öğrenilen Necip Ç, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hatay'da depremden kurtuldu, Kütahya'da yangında hayatını kaybetti

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık iki saatte söndürdüğü yangının, binanın zemin katındaki ikinci el eşya dükkanından çıktığı ve dumanların binanın içini sardığı belirlendi.

Hatay'da depremden kurtuldu, Kütahya'da yangında hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Hatay Kütahya Yangın deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.