Hatay'da deprem anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı: Adeta bir korku filmi

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem sırasında Hatay’da çekilen görüntüler, korku filmlerini aratmadı. Duvarların yıkıldığı ve vatandaşların yaşadığı korku anları bu yeni görüntülerle bir kez daha ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay yerle bir olmuş, 25 bine yakın insan vefat etmişti. Asrın felaketinde Antakya ilçesinde binlerce bina da ağır hasar almıştı.

Depreme Antakya ilçesi Akasya Mahallesi’nde yakalanan bir vatandaş da felaket anında yaşananları cep telefonuyla kayıt altına aldı.

Asrın felaketinin yıl dönümüne sayılı günler kala ortaya çıkan görüntüde; vatandaşların yaşadığı panik ve duvarların yerle bir olduğu anlar yer aldı.

Korku filmini aratmayan görüntüler yıkımın boyutunu gözler önüne serdi.

Hatay'da deprem anına ait yeni görüntüler ortaya çıktı: Adeta bir korku filmi ile ilgili etiketler deprem Hatay Kahramanmaraş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.