Hatay'da CHP'li Lütfü Savaş'a protesto! İsmi anons edilince vatandaşlar tarafından yuhalandı...

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ mitinginde adı anons edilince kalabalık tarafından yuhalandı. İşte o anlar...

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da binlerce insan hayatını kaybetti ve binlerce ev yerle bir oldu.

Bölge halkının Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a olan tepkisi de hala sürüyor.

SAHNEYE ÇAĞIRILINCA YUHALANDI

CHP'nin Samandağ'da düzenlediği mitingde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adı anons edilince toplanan kalabalıktan büyük bir uğultu yükseldi. Savaş otobüsün üstüne çıktığında 'yuh' sesleri yükseldi.

Depremin en çok zarar verdiği illerden birinin belediye başkanı olan Savaş'ın önceki yıllarda kentsel dönüşüm projelerine karşı çıktığı kampanyalar ortaya çıkmıştı.

Hatay'da CHP'li Lütfü Savaş'a protesto! İsmi anons edilince vatandaşlar tarafından yuhalandı... ile ilgili etiketler Hatay Samandağ Lütfü Savaş protesto
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.