Çeşminaz Teyze'nin hayali gerçek oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Kırıkhan ziyareti sırasında sohbet ettiği Çeşminaz Teyze'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme isteğini yerine getirdi. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kaldığı çadırda ağırlayan Çeşminaz Teyze, "Allah seni başımızdan eksik etmesin" diyerek dua etti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'da çalışmaları yakından takip eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Kırıkhan'da bir depremzede ile bir araya gelmişti.

"BAŞKANIMIZI GÖRSEM ÇOK SEVİNİRİM"

Evini kaybeden Çeşminaz isimli yaşlı kadın, "Allah'ım başımızdan eksik etmesin sizi. Başkanımızı başımızdan düşürmesin. Başkanımızı görsem çok sevinirim. O bizim babamız. İşi gücü rast gelsin." sözleriyle dua etmişti.

Bakan Koca, da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgeye ziyarette bulunacağını ve kendilerini buluşturacağını söylemişti.

Bakan Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Çeşminaz Teyze'yi ziyaretinden görüntüleri paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

"Dün Kırıkhan ziyaretimizde sohbet ettiğimiz Çeşminaz teyze, Cumhurbaşkanımızla görüşürse buna çok sevineceğini söylemişti. Bugün Sn. Cumhurbaşkanımızı çadırında ağırladı."

Çeşminaz Teyze'nin hayali gerçek oldu: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.