Hatay yangınının acı tablosu

Hatay’ın Belen ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerin söndürebilmek için seferber olduğu yangın, yerleşim noktalarına yaklaşırken bölgede bulunan evler de boşaltılmaya devam ediliyor. Yoğun çalışmaların devam ettiği bölgede, alevlerin ortasında kalan canlılar da kurtarılmaya çalışılıyor.

Hatay’ın Belen ilçesinde çıkan orman yangınında alevlerin ortasında kalan bazı hayvanlar yanarak can verdi. Bölgede çalışmalarını sürdüren ekipler mahsur kalan canlıları da kurtarmak için ellerinden geleni yapıyor.

Hatay yangınının acı tablosu

 Hatay yangınının acı tablosu - Resim : 2

Bugün devam eden çalışmalarda yangında mahsur kalan iki kaplumbağa kurtarıldı. Birini itfaiye personelinin diğerini de bir vatandaşın kurtardığı kaplumbağalar, su dökülerek yeniden hayata döndürüldü.

Hatay yangınının acı tablosu - Resim : 3

Ateşlerin arasında kalan hayvanı suyla serinleten itfaiye personeli daha sonra da kaplumbağaya kendi elleriyle su içirdi. Hayvanı uzun süre serinleten itfaiye personeli, kendine geldiğini hissedince de kaplumbağayı güvenli bir bölgeden tekrar doğaya saldı.

Hatay yangınının acı tablosu - Resim : 4

Hatay yangınının acı tablosu ile ilgili etiketler Hatay Yangın Belen kaplumbağa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.