Hatay Havalimanı tekrar hizmete başladı

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ağır hasar gören ve kullanılamayan Hatay Havalimanı, ekipların çalışmaları sonucunda onarıldı ve yeniden hizmete açıldı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem sonucunda 3 kilometrelik pistin 35 ayrı noktasında parçalanmalar ve yarıklar oluşmuştu. Aralıksız süren onarım çalışmaları sonucunda Hatay Havalimanı yeniden kullanıma açıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, onarım çalışmalarının tamamlanarak havalimanının bugün hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Hatay Havalimanı tekrar hizmete başladı

"Hatay Havalimanı pistindeki hasarı hızlıca onardık. Havalimanımız bugün hizmet vermeye başladı." ifadelerinin kullanıldığı açıklamada, deprem sonrası havalimanındaki hasarlı alanlar ve onarım sonrası çekilen görüntülere yer verildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Hatay Havalimanı pistindeki bütün hasarları hızlıca onardık. Kontrol uçuşları başladı." ifadelerini kullandı.

Hatay Havalimanı tekrar hizmete başladı ile ilgili etiketler Hatay Adil Karaismailoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.