Hatasını fark eden Yusuf Kaplan, Bakan Akif Çağatay Kılıç'tan böyle özür diledi...

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'la Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan ile arasında dün kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Siirt Valiliği tarafından düzenlenen Kitap Fuarı'nı ziyaret etti; stantları gezdi, çocuklara ve gençlere çeşitli hediyeler dağıttı.

Bakan Kılıç, Yusuf Kaplan'ın imza kampanyası çerçevesinde konferans verdiğini öğrenince kendisine selam vermek için konuşma yaptığı salona girdi.

Bu sırada kürsüde konuşma yapan Kaplan'ın yanına giden Kılıç, "Nasılsınız hocam, iyi misiniz?" diye sordu, ancak beklenmedik bir yanıt aldı.

Kaplan "İyiyim, neredesin abi ya?" demesi üzerine Kılıç, "Öyle bir şey yaptın ki ben gideyim hemen ha.. Valla ben hemen çıkayım" dedi. Kaplan da "Tabii ki git abi. Ne işin var ya?" diye karşılık verince ortam gerildi.

KILIÇ: TAMAM, BEN ANLADIM HOCAM

Kısa süre duraksayan Kılıç, "Ne oldu, hayırdır ya?" diye soru sordu. Yazar Kaplan bunun üzerine, "Adam gelir dinler. Dolaşıyorsunuz, Yusuf Kaplan konuşuyor. Abuzittinin birisi değil ki. Adam 5 dakika dinler, 10 dakika dinler" dedi.

Bunun üzerine Kılıç, "Peki, tamam, ben anladım hocam. Kusura bakmayın rahatsız ettik sizi" diyerek konferans salonundan ayrıldı.

YUSUF KAPLAN HATASINI ANLADI

Yaşanan bu gerilim hakkında bugün bir açıklama yapan Yusuf Kaplan, kalp kıracak birisi olmadığını belirterek, "Yapılan hoş değildi." dedi ve hatasını kabul etti.

Fitne odaklarına prim vermeyen Yusuf Kaplan, sosyal medyada paylaştığı mesajında, "Kameraları farketmedim. Özür dilerim." ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj;

Hatasını fark eden Yusuf Kaplan, Bakan Akif Çağatay Kılıç'tan böyle özür diledi... ile ilgili etiketler Yusuf Kaplan Akif Çağatay Kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.