Hastanelerde çalışmak üzere temizlik personelleri aranıyor! İşte başvuru şartları...

Türkiye'deki kamu ve üniversite hastaneleri, temizlik personeli alımları ile istihdam olanakları sunarak, iş arayan vatandaşlara yeni bir fırsat kapısı açıyor. Zonguldak'tan Tekirdağ'a, Kırklareli'den Eskişehir'e kadar birçok ildeki üniversite hastaneleri, 20 ile 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan başvuruları İŞKUR aracılığıyla kabul edecek. İşte, iş için aranan şartlar ve başvuru ayrıntıları...

Türkiye genelindeki kamu ve üniversite hastaneleri, temizlik personeli alımı yapacaklarını duyurdu. Bu kapsamda birçok üniversite hastanesi, Zonguldak, Dokuz Eylül, Kırklareli, Afyon Kocatepe, Munzur, Yıldız Teknik, Bartın, Süleyman Demirel, Kütahya Dumlupınar, Kastamonu, Fırat, Eskişehir Osmangazi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversiteleri'nin hastaneleri de dahil olmak üzere farklı illerde temizlik personeli alımı gerçekleştirecek.

Hastanelerde çalışmak üzere temizlik personelleri aranıyor! İşte başvuru şartları...

ARANAN ŞARTLAR

Temizlik personeli alımı için başvuru yapacak adaylardan aranan şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma,
  • Belirli bir yaş aralığında bulunma,
  • İlgili eğitim düzeyine ve deneyime sahip olma,
  • Kamu haklarından mahrum olmama,
  • Temizlik görevini yerine getirebilecek sağlık durumuna sahip olma.

Başvurular, adayların online olarak başvuru yapacakları hastanelerin insan kaynakları departmanlarına veya İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilecek. Başvuruların son tarihi 30 Kasım olarak belirlenmiştir.

HANGİ HASTANELER TEMİZLİK PERSONELİ ARIYOR?

Hastane temizlik personeli alımı ilanında bulunan üniversite hastaneleri arasında Zonguldak, Dokuz Eylül, Kırklareli, Afyon Kocatepe, Munzur, Yıldız Teknik, Bartın, Süleyman Demirel, Kütahya Dumlupınar, Kastamonu, Fırat, Eskişehir Osmangazi ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversiteleri yer almaktadır. Bu üniversitelerin hastanelerinde istihdam edilmek isteyen adaylar, başvuru süreci ve detayları için ilgili hastanelerin resmi internet sitelerini ziyaret edebilirler.

Hastanelerin temizlik personeli alımı, işsizlikle mücadele kapsamında istihdam olanaklarını artırmayı amaçlamaktadır. Bu fırsattan yararlanmak isteyen adaylar, başvuru şartlarına uygun bir şekilde 30 Kasım tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

Hastanelerde çalışmak üzere temizlik personelleri aranıyor! İşte başvuru şartları... ile ilgili etiketler personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.