Hastaneden Demirtaş açıklaması: Hayatını tehdit edici bulgu yok

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve bir hafta önce göğüs sıkışması nedeniyle nefes alamadığı ve bilincinin kapandığı belirtilen Halkların Demokrasi Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bugün sevk edildiği Trakya Üniversitesi Hastanesi, Demirtaş'ın hayatını tehdit edici bir bulguya rastlanmadığını ve poliklinik kontrol önerisiyle taburcu edildiğini açıkladı.

Açıklamada Kardiyoloji, Nöroloji, Gastroenteroloji ve Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalları ile konsülte edildiğini ve hayatı tehdit edici bir bulguya saptanmadığı belirtildi.

Hastane'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"02.12.2019 günü saat 17:20 civarında hastanemize getirilen "Selahattin Demirtaş" isimli hastanın şikayetleri doğrultusunda Kardiyoloji, Nöroloji, Gastroenteroloji ve Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalları ile konsülte edilmiş, yapılan laboratuvar ve görüntüleme tetkikleri sonrasında akut hayatı tehdit edici patoloji saptanmamıştır. Belirtilen anabilim dallarının görüşleri doğrultusunda hasta poliklinik kontrol önerisiyle taburcu edilmiştir."

Demirtaş'ın avukatı 'hayati risk' endişesini dile getirdi

Demirtaş'ın avukatı ve kardeşi Aygül Demirtaş, Pazartesi günü Twitter'da açıklama yaparak ağabeyinin 26 Kasım sabah saatlerinde göğüs sıkışması nedeniyle nefes alamadığını ve bilincinin kapandığını belirtmişti.

Hastaneden Demirtaş açıklaması: Hayatını tehdit edici bulgu yok

Hastaneden Demirtaş açıklaması: Hayatını tehdit edici bulgu yok ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş Hastane cezaevi Açıklama taburcu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.