Hastanede tehditler savuran İYİ Partili ilçe başkanı, suçu hemşireye attı!

İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, annesiyle birlikte gittiği Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde sağlık çalışanına tehditler savurmuştu. Büyük tepki çeken görüntülerin ardından İYİ Parti'den bir açıklama gelmezken, Ofluoğlu bugün bir açıklama yaparak suçu sağlık çalışanına attı, videonun ise kesildiğini öne sürdü.

İstanbul Üsküdar'daki Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne annesiyle birlikte gelen İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, bilinmeyen bir nedenle sağlık çalışanı ile tartışmaya başladı. Olay çıkaran İYİ Parti İlçe Başkanı daha sonra, 'Bak ben sana sorarım o beyaz kodu. Beni dinliyor musun? Sen kiminle oynadığının farkında mısın? Sorarım sana o beyaz kodu." sözleri ile sağlık çalışanını tehdit etti.

O GÖRÜNTÜLER BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Ofluoğlu'nun sağlık çalışanını makamını kullanarak tehdit etmesi, hastanede olay çıkarması büyük tepki çekti. Ortaya çıkan görüntüler sonrası vatandaşlar Ofluoğlu'nun istifa etmesi gerektiğine dair yorumlarda bulundu.

İYİ PARTİ'DEN SES SEDA YOK

Vatandaşlarla sık sık gerilim yaşayan ve küfre varan olaylara karışan İYİ Partili yöneticilere, Genel Merkez sahip çıkmayı sürdürüyor. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın şehit ağabeyinin bacısına küfretmesi sonrası sessizliğe gömülen ve süreci geçiştiren İYİ Parti, Hasan Ofluoğlu için de aynı yola başvurdu. Yaşanan olay sonrası parti bir adım atmadı.

KAMERALARA YANSIYAN TEHDİTLERİNİ İNKAR ETTİ

İYİ Parti Üsküdar İlçe Başkanı Hasan Ofluoğlu, kamuoyunda tepkinin çığ gibi büyümesinin ardından bir açıklama yaptı. İstifa etmeyen Ofluoğlu, sağlık çalışanlarından özür dilediğini belirtti, olay yaşadığı hemşireyi ise suçladı. Ofluoğlu, sağlık çalışanının kendisine, 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun?' dediğini öne sürdü, kendisinin bunun üzerine, "Sen kiminle oynadığının farkında mısın?" dediğini iddia etti.

Ofluoğlu, görüntülerin kesildiğini, bu nedenle böyle bir durum oluştuğunu söyledi. Ofluoğlu, sağlık çalışanını ziyaret etmek istediğini, talebinin ise olumsuz karşılandığını da iddia etti.

Hastanede tehditler savuran İYİ Partili ilçe başkanı, suçu hemşireye attı! ile ilgili etiketler İYİ Parti üsküdar ilçe başkanı Hasan Ofluoğlu Haydarpaşa Numune Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.