Hastanede tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam edilen ve pazar günü ameliyat olan usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen İnanır'ın yoğun bakımdan servise çıkarılmasının ardından tedavisine hastanede devam edildiğini belirtti.

20 Kasım’da Muğla’nın Ortaca ilçesinde yürüyüş yaptığı sırada aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin damarına pıhtı attığı tespit edilen İnanır, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alındı. Serviste takibi süren İnanır, Pazar günü akşam saatlerinde aniden beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alınan İnanır, başarılı geçen operasyonun ardından yeniden yoğun bakımda gözetim altına alındı. Bir süredir yoğun bakımda tedavisine devam edilen usta oyuncu, dün öğleden sonra değerlerinin normale dönmesiyle birlikte servise çıkarıldı.

Hastanede tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Usta oyuncudan gelen güzel haberi Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kadir İnanır'ın sağlığının iyiye gittiği kaydedilen açıklamada, “Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır, sağlık durumunun düzelmeye başlaması ile birlikte bugün yoğun bakımdan çıkarılıp normal servise alınmıştır. Genel sağlık durumu iyi olup, uygulanmakta olan tedavisine servisteki odasında devam edilmektedir” ifadeleri yer aldı.

Hastanede tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

 

Hastanede tedavi gören Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama ile ilgili etiketler Kadir İnanır Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.