Hastanede tedavi gören Kadir İnanır'dan günler sonra hastane odasından ilk fotoğraf

Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden fenalaşan ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan sonra beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilen 72 yaşındaki Kadir İnanır'ın tedavisi sürüyor. Usta oyuncudan günler sonra ilk fotoğraf karesi geldi.


20 Kasım’da aniden rahatsızlanan Kadir İnanır, Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmış ve geçirdiği beyin kanaması sonucu acil ameliyat edilmişti. Kadir İnanır'ın tedavisinin sürdüğü özel odada ziyaret eden arkadaşı, usta oyuncunun sevenlerine mesajını sosyal medya hesabından paylaştığı ilk fotoğrafıyla duyurdu.

Beyin damarına pıhtı attığı tespit edilen İnanır, bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra nöroloji servisinde özel bir odaya alındı. Başarılı geçen operasyonun ardından yeniden yoğun bakımda gözetim altına alınan İnanır, değerlerinin normale dönmesiyle birlikte servise çıkarıldı.

KADİR İNANIR'IN KEYİFLİ HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

PUsta oyuncuyu tedavisinin devam ettiği nöroloji servisindeki özel odasında ziyaret eden bir arkadaşı, uzun süre sonra İnanır ile ilgili ilk fotoğrafı paylaşarak sevenlerinin yüreğine su serpti. İnanır'ın oldukça keyifli olduğu görülen ilk fotoğrafı altına “Kadir İnanır, tüm sevenlerine selamlarını iletiyor” mesajı not edildi. Paylaşılan fotoğrafta Kadir İnanır'ın keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Hastanede tedavi gören Kadir İnanır'dan günler sonra hastane odasından ilk fotoğraf

 

 

Hastanede tedavi gören Kadir İnanır'dan günler sonra hastane odasından ilk fotoğraf ile ilgili etiketler Kadir İnanır Sosyal Medya Denizli Hastane Pamukkale Üniversitesi Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.