Hastanede korku dolu anlar! Husumetlisini vurup kayıplara karıştı

Sakarya'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Servisi önünde karşılaştığı husumetlisini silahla vuran kişi kayıplara karıştı. Vurulan kişi tedavi altına alınırken, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri hastane bahçesinde uzun süre boş kovan aradı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde, aralarında husumet bulunan iki kişi hastane bahçesinde karşılaştı.

Tartışan iki kişi arasında çıkan kavga esnasında ismi henüz öğrenilemeyen şüpheli silah ile E.Ö. isimli kişiyi vurarak yaraladı. Olay sonrası şüpheli kaçarak kayıplara karışırken, yaralı ise hastanede tedavi altına alındı.

Hastanede korku dolu anlar! Husumetlisini vurup kayıplara karıştı

Hastanede korku dolu anların yaşanmasına sebep olan olay sonrasında hastane polisi ve bölgeye sevk edilen ekipler uzun süre boş kovan aradı. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.


İHA

Hastanede korku dolu anlar! Husumetlisini vurup kayıplara karıştı ile ilgili etiketler Sakarya Hastane Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi silahlı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.