Hastane odasından paylaştı... Cenk Eren sevenlerini endişelendirdi

56 yaşındaki şarkıcı Cenk Eren, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini edişelendirdi. Ara ara yaşadığı bağırsak sorunu tekrar eden şarkıcı, hastane odasından bir fotoğrafını paylaşıp, takipçilerine ''Gençler nazara inanıyor muyuz?'' diye sordu. Cenk Eren dün gittiği hastanede tedavi altına alındığını ve sıkıntılı bir durum geçirdiğini belirtti.

Cenk Eren hastanelik oldu. Ünlü şarkıcı, Instagram sayfasından yaptığı hastane odasından paylaşımıyla hayranlarını üzdü.


Koluna serum takılı bir fotoğrafını paylaşan Cenk Eren, ara ara yaşadığı bağırsak sorunun tekrarladığını ve dün akşam hastaneye yattığını duyurdu. Paylaşımına ''Gençler nazara inanıyor muyuz? Bence inanalım. Ara ara yaşadığım bağırsak sorunu için dün akşam ikinci evim gibi olan Taksim Acıbadem tesislerinde misafir ediliyorum'' notunu düştü.

cenk eren


''SIKINTILI BİR ŞEY GEÇİRİYORUM...''

Cenk Eren paylaşımının altına ise şu yorumu yazdı: ''Ya yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm ama yazmaya karar verdim sıkıntılı bir şeyde geçiriyorum aslında ama bakarmışsınız hastanede hasta yatağında bile çok yakışıklı ve karizmatik değilmiyim 😜😜 Bak değilsin diyenler iyi baksın yoksa taş olursunuz😂😂😂😂😂 ( Hastalıkta en önemli şey moralli olmak)''


Cenk Eren'in bu paylaşımına aralarında Ceylan, Mehtap, Zeynep Mansur, Emre Altuğ, Aşkım Kapışmak, Asuman Dabak, Melek Baykal, Tanju Babacan gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Hastane odasından paylaştı... Cenk Eren sevenlerini endişelendirdi ile ilgili etiketler Cenk Eren
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.