Hastane odasından paylaşım yapan Aslı Turanları sevenlerini korkuttu

Bir dönem kendisinden 20 yaş büyük olan komedyen Ata Demirer ile yaşadığı kısa süreli aşkla magazin camiasında adından sıkça söz ettiren 27 yaşındaki oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, Instagram hesabından hastane odasından yaptığı paylaşımıyla sevelerini endişelendirdi. Paylaştığı karede kolunda serum takılı olduğu görülen güzel oyuncu yaptığı diyet yüzünden bağışıklık sisteminin çöktüğünü söyledi.

Son dönemde estetik yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen ve yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken Aslı Turanlı'dan kötü haber! Geçtiğimiz günlerde beslenme tarzında değişikliğe giderek vegan olduğunu açıklayan oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı yaptığı diyetin kurbanı oldu. Bağışıklık sistemi çöken Turanlı hastanelik oldu.


Hastane odasından paylaşım yapan Aslı Turanları sevenlerini korkutttu

Hastane odasından kolunda serumla çekilden bir fotoğrafını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Turanlı paylaşımında diyet yüzünden hastalandığını belirterek şu ifadelere yer verdi:

"Kendimi hiçbir zaman başkalarıyla kıyaslamadım. Şimdi neredeyse kendimi başkalarıyla kıyaslamaya zorlayan bir sektörde çalışıyorum ve daha kötüsü sürekli sahte bir imajla yüzleşiyorum. Düzenlenmiş resimler, düzleştirilmiş saçlar ve bolca makyaj... Bunların hiçbiri önemli değil. Önemli olan tek şey yapabileceğin en iyi şekilde kendin olmak olduğunun farkına varmak. Genç kızlar bana sürekli ne yediğimi soruyor ve bu benim için çok kafa karıştırıcı. Mesela benim yediğimi yersen, seni daha ince veya başka bir şey yapacağı anlamına gelmez. Hepimiz belirli bir şekilde doğduk ve eğer bir şeyler doğalından gelmzese muhtemelen senin için olmaması gerekiyordur. Çılgın bir diyet yapabilirsin, tamamen zayıf veya tam tersi olabilirsin ama bu senin için uzun vadeli işe yaramaz çünkü bu şekilde olmaman gerekiyor! Güzellik her boyutta, renk ve şekillerde gelir ve çoğunlukla içinden gelir. Önce huzurlu ol! Ve sağlığın için şükret!

Salgın diyorlar, aman dikkat. Ben, "Daha iyi görünmek için sürekli yaptığım diyetler yüzünden bağışıklık sistemimin çökmesi" diyorum. Yeni yılda önce sağlığınıza sonra sevdiklerinize ve kendinize iyi davranın. Geçmiş olsun mesajlarınız için bin şükran"

aslı turanlı


BİR GÜN SONRA TABURCU OLACAK

Turanlı’nın hastanede bir gün daha kaldıktan sonra taburcu edileceği öğrenildi. Güzel sunucu ve oyuncu, her tür et ve hayvansal ürünü hayatından çıkardığını daha önceden açıklamıştı.

 

Hastane odasından paylaşım yapan Aslı Turanları sevenlerini korkuttu ile ilgili etiketler Aslı Turanlı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.