Hastane çalışanına silahlı saldırı düzenlendi

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin eczane bölümünde çalışan G.D., husumetli olduğu 3 kişi tarafından silahla vuruldu. Hastane çalışanı ağır yaralandı.

Diyarbakır'da, öğle saatlerinde Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi eczane odası içerisinde kanlı saldırı gerçekleşti.

Aralarında husumet bulunduğu iddia edilen ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi, hastanenin eczane bölümünde çalışan G.D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 3 şüpheli, yanlarında getirdikleri silahla G.D.’ye ateş etti.

Kanlar içerisinde kalan G.D.'yi gören arkadaşları Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. G.D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kaçan şüphelilerin kimliğini belirleyen polis, yakalanmaları için çalışma başlattı.

DHA

Hastane çalışanına silahlı saldırı düzenlendi ile ilgili etiketler Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastane çalışanı silahlı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.