Hastane başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk koronaya yakalandı!

Koronavirüs sağlık camiasında yayılmaya devam ediyor. Koronavirüste bir kötü haber de Malatya'dan geldi. Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk koronavirüse yakalandı.

SEMPTOMLAR ÜZERİNE TEST YAPTIRDI

Prof. Dr. Aktürk kendisinde korona semptomları hissetmesi başhekim olduğu hastanede test yaptırdı. Test sonucu pozitif çıkan Aktürk'ün genel durumu iyi olduğu için evde tedavisine başlandı.

14 GÜN EVDE KARANTİNADA KALACAK

Evinde 14 gün süreyle karantinada kalacak olan Başhekim Aktürk'ün rahatsızlığına ilişkin hastaneden yapılan açıklamada da, "Başhekimimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi. (DHA)

Hastane başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk koronaya yakalandı! ile ilgili etiketler Korona Malatya Hastane başhekim sars-cov-2 pozitif vaka
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.