Hasta ziyaretleri kaç kez olacak? 18-65 yaş arası Engelli ve ilaç raporları ne zaman verilecek? Sağlık Bakanlığı son dakika açıkladı!

Sağlık Bakanlığı koronavirüsle mücadele kapsamında aldığı tedbirleri güncelledi. Normalleşme süreci kapsamında alınan tedbirler gün geçtikçe yumuşatılıyor. Hasta ziyaretlerinin kaç kez olacağı, engelli ve ilaç raporlarının ne zaman verileceği son dakika Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı. İşte detaylar...

Hasta ziyaretleri kaç kez olacak sorusu hasta yakınlarının en çok merak ettiğ sorulardan oldu. Sağlık Bakanlığı'ın koronavirüsle mücadelede aldığı tedbiler normlalleşme süreciyle birlikte yumuşatılıyor. Hasta ziyaretlerinin ve engelli raporlarına dair yapılan son dakika açıklamasına göre yeni tedbirler nasıl olacak? İşte detaylar...


HASTA ZİYARETLERİ GÜNDE KÇ KEZ OLACAK?

Yeni tedbirler kapsamında, çocuk ve yenidoğan yoğun bakım servislerinde, koronavirüs tanılılar hariç, hasta ziyaretine günde bir defa izin verilebilecek.

ENGELLİ VE İLAÇ RAPORLARI NE ZAMAN VERİLMEYE BAŞLANACAK?

1 Ocak-8 Haziran arasında süresi sona eren 18-65 yaş grubundaki kronik hastalık, engellilik ve ilaç raporları bugünden itibaren verilmeye başlanacak.

18 yaş altı ve 65 yaş üstü kişiler ile kronik hastalık nedeniyle idari izinli sayılanların raporları ikinci bir talimata kadar geçerli olacak.

Salgın sürecinde, sağlık personelinin, görevlerinden ve işlerinden ayrılmalarını durduran yazı, bugün itibarıyla yürürlükten kaldırıldı.

Hasta ziyaretleri kaç kez olacak? 18-65 yaş arası Engelli ve ilaç raporları ne zaman verilecek? Sağlık Bakanlığı son dakika açıkladı! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Sağlık Bakanlığı tedbirler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.