Hasta almaya giden ambulans yoldan çıktı

İstanbul Maltepe D-100 Karayolu'nda ilerlerken şoförünün, önüne çıkan otomobile çarpmamak için hamle yaptığı ambulans, yoldan çıkıp refüjü aşarak boş alanda durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Ambulans, refüjü aşıp yol kenarındaki boş alanda durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, ambulansta hasar meydana geldi.

İstanbul'un ilçesi Maltepe D-100 Karayolu'nda ilerlerken şoförünün, önüne çıkan otomobile çarpmamak için hamle yaptığı ambulans, yoldan çıkıp refüjü aşarak boş alanda durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

D-100 Karayolu, Ankara istikametinde Musa K.'nin kullandığı 34 BRA 51 plakalı özel bir hastanenin ambulansı, içindeki 3 sağlık çalışanıyla hasta almaya gidiyordu.

Hasta almaya giden ambulans yoldan çıktı

Gülsuyu istikametine döndüğü sırada önüne çıkan Nihal B. yönetimindeki 34 TP 4073 plakalı otomobile çarpmamak için sürücüsünün hamle yaptığı ambulans, yoldan çıktı. Ambulans, refüjü aşıp yol kenarındaki boş alanda durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, ambulansta hasar meydana geldi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA-İHA

Hasta almaya giden ambulans yoldan çıktı ile ilgili etiketler Maltepe ambulans
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.