Hasan Şaş'tan Arda Turan'a: Efendi ol, ayıp!

Galatasaray-Başakşehir maçının devre arasında Arda Turan ile Hasan Şaş arasında gerginlik yaşandı.

Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin buluşması oldukça gergin geçti. Hem Arda Turan hem de Emre Belözoğlu'nun eski takımlarına karşı oynayacak olmaları, mücadelenin tansiyonunu daha başlamadan yükseltmişti.

Maçın başında Donk’un yaptığı faul sonrası Emre ve Arda yerde kalırken, faul bekleyen Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler’e yönelik itirazlarını ilk devre boyunca sürdürdü.

Emre, 45’te itiraz nedeniyle sarı kart görürken; devre arasında soyunma odasına koridorlarında bu kez Arda Turan, hakeme çıkıştı.

Hasan Şaş'tan Arda Turan'a: Efendi ol, ayıp!

Oldukça sinirli olduğu öğrenilen yıldız futbolcunun hakem Meler’e “Benimle konuşurken yüzüme bakacaksın. Bana bakarak konuşacaksın. Önce insan olacaksın” diye bağırdığı öğrenildi.

O sırada orada bulunan ve Arda’nın sözlerini duyan Fatih Terim’in yardımcısı Hasan Şaş, adeta çılgına döndü. Arda’ya çıkışan Şaş, “Efendi ol, ayıp” diye bağırdı.

Araya giren Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Abdurrahim Albayrak hem Arda’yı hem de Hasan Şaş’ı sakinleştirdi. Arda, bu hareketlerinin ardından sarı kart gördü.

Hasan Şaş'tan Arda Turan'a: Efendi ol, ayıp! ile ilgili etiketler Galatasaray Hasan Şaş Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.