Hasan Şaş ısrar etti; Pektemek kaldı, Adem geldi

Galatasaray'da bu sezon Falcao ve Andone'nin gölgesinde kalan Adem Büyük, son maçlardaki performansıyla çoğu kesim tarafından artık sarı-kırmızıların birinci forveti olarak anılıyor. Sezon başında transfer edilen Adem'in, Hasan Şaş'ın ısrarı üzerine Mustafa Pektemek yerine transfer edildiği iddia edildi.

Galatasaray geride kalan yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldızlarla transfer piyasasına damga vurdu.

Özellikle son yıllarda dünya futbolunun yetiştirdiği en büyük golcülerden olan Radamel Falcao transferi büyük ses getirdi. Kolombiyalı yıldızın yanı sıra Florin Andone'den de beklenti çok büyüktü.

Sarı-kırmızılılarda bu iki isim sakatlıklarla boğuşmaları sebebiyle şu ana kadarki süreçte takıma çok fazla katkı yapamadı. Tam da bu noktada üçüncü forvet olarak transfer edilen Adem Büyük'ün yıldızı parladı.

TAKIMIN EN FORMDA İSİMLERİ ARASINDA

Ajansspor'dan Burhan Can Terzi'nin haberine göre, uzun yıllar Süper Lig'de gösterdiği performansla Anadolu ekiplerinin aranan ismi olan Adem Büyük de sezon başında alternatif olarak Galatasaray kadrosuna katılmıştı. İlk etapta birçokları tarafından gereksiz transfer olarak görülen tecrübeli futbolcu özellikle ikinci yarıda Galatasaray'ın gol yükünü çekti. Toplamda 9 gole ulaşan 32 yaşındaki futbolcu şu anda takımda en formda santrfor...

 HASAN ŞAŞ ISRAR ETTİ, ADEM TRANSFER EDİLDİ

Adem'in formu giderek artarken bir başka gerçek de ortaya çıktı. Transfer döneminin başında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hem kurmaylarına hem de scout ekibine takıma uygun yerli rotasyon oyuncularını belirlemelerini ve seçmelerini istedi.

Galatasaray hücum hattında Mustafa Pektemek'te karar kılmıştı. Ama Mustafa transferi o dönemde askerde olduğu için resmileşmemişti.

Fatih Terim'in yardımcısı Hasan Şaş'ın gönlünde yatan isim ise Adem Büyük'tü.

Şaş, Adem konusunda ısrarcı oldu ve inisiyatif kullanarak tecrübeli oyuncuyu Galatasaray'a kazandırdı.

Hasan Şaş ısrar etti; Pektemek kaldı, Adem geldi

Hasan Şaş ısrar etti; Pektemek kaldı, Adem geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Hasan Şaş adem büyük
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.