Hasan Şaş: Galatasaray'ı çalıştırmak istiyorum ama lobim yok!

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hasan Şaş, "Fenerbahçeli, Beşiktaşlı eski futbolcular teknik direktör oluyorlar. Bizim lobimiz yok" dedi.

Galatasaray Kulübü, futbol takımının tarihinde önemli yeri olan 1988-89, 1997-98, 2001-02 ve 2004-05 sezonlarına ait formaları yeniden satışa sunarken, hazırlanan formalar için bir tanıtım gerçekleştirildi.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen toplantıda, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile Galatasaray Mağazacılık Genel Müdürü Ali Öğüdücü'nün yanı sıra, sarı-kırmızılı eski yıldız futbolcular Cevad Prekazi, Ergün Penbe, Hasan Şaş ve Necati Ateş de hazır bulundu.

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞLI TEKNİK DİREKTÖRLER VAR"

Hasan Şaş, teknik direktörlük yapıp yapmayacağı hakkında ise; "Fatih Terim hocamızla sıkıntılı bir süreçte göreve geldik ve önemli tecrübeler kazandım. Biz Galatasaray'ın evlatlarıyız. Ne zaman çağırırlarsa geliriz, gitmemiz istendiğinde de gideriz. Kırılmayız. Çıkar tribünden destekleriz. Başkanımız Dursun Özbek'e, 'Ben, 2'si antrenör olarak Galatasaray'da 8 lig şampiyonluğu yaşadım. İnşallah 5. yıldızı benim teknik direktörlüğümde yaşarız.' dedim. Tabii bir yerden başlamak lazım. Alt yapıdan bir başlayayım, sonra A takıma geliriz. Şaka bir yana, Türkiye'nin şartları, teknik direktörlerin nasıl görev aldığı hepinizin malumu. Galatasaray lobisi olarak daha fazla çalışmamız lazım. Eski yöneticilere de görev düşüyor. Piyasada Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli hocalar daha çok görev yapıyor. Bizlerin de birikimlerini kullanması gerekiyor. Son dönemde hep takım çalıştırıp çalıştırmayacağımı soruyorlar. Ne yapayım, kendimi mi çalıştırayım? Benim hedefim, Galatasaray'da teknik direktör olmak."

Hasan Şaş: Galatasaray'ı çalıştırmak istiyorum ama lobim yok! ile ilgili etiketler Hasan Şaş Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.