Hasan Can Kaya 'küfür' eleştirilerine sert çıktı: ''Akraba evliliği misiniz?''

Dijital platform Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programıyla adını geniş kitlelere duyuran Hasan Can Kaya, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da izleyiciyle buluşan 'Gör Beni' serisinin bu haftaki konuğu oldu. Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya, program sırasında çok küfür ettiği ve argo kelimeler kullandığı yönünde gelen eleştiriler karşısında sinirlendi. "O kadar düşük zekalı bir eleştiri ki" diyen Kaya, 'Huysuz Virjin' tiplemesiyle tanınan Seyfi Dursunoğlu'nu örnek gösterdi.

Sunuculuğunu üstlendiği 'Konuşanlar' programıyla adını geniş kitlelere duyuran, komedyen Hasan Can Kaya (33), Armağan Çağlayan'ın 'Gör Beni' programına konuk oldu. Konuşanlar programında çok fazla küfürlü konuştuğu yönünde gelen yorumlara tepki gösteren Kaya, "En çok küfür edenler eleştiriyor. Küfür etme alışkanlığım olduğu genel kabulü nereden geliyor peki?" diyerek sert çıkıştı.


Armağan Çağlayan'ın ''Sizi çok fazla küfür etmekle eleştiriyorlar ya, bu alışkanlık belki de büyüdüğünüz yerden geliyor...'' şeklindeki sözleri üzerine Hasan Can Kaya, "En çok küfür edenler eleştiriyor. Küfür etme alışkanlığım olduğu genel kabulü nereden geliyor peki?'' dedi.

HASAN CAN KAYA

''ZEKA GERİLİĞİNİZ Mİ VAR, ÇOCUKKEN ATEŞLİ HASTALIK MI GEÇİRDİNİZ!?''

Armağan Çağlayan'ın ''Bu programda küfür ediyorsanız hayatınız da ediyorsunuzdur.'' yorumu üzerine ise ''Programda da çok küfür etmiyorum aslında. Şöyle... Varoşlarda büyüdüm, bunu herkes biliyor. Setlerde zenginlerle çalıştım. Beren Saat'le telefonda konuşup kapatırsın, ev sahibi arar kirayı ister. Her sınıftan insanı gözlemleme şansım oldu. Sette çalışmak varlık içinde yokluğu yaşamaktır. Diyebilirim ki bunların tek ortak yönü hayatta küfürü de kullanmalarıydı. Ama hepsi kibar da konuşuyordu aynı zamanda. Kaldı ki bu o kadar düşük zekalı bir eleştiri ki bunu açıklamak istemiyorum, bir yandan da sinirleniyorum. Siz 'Huysuz Virjin'in programını yapan insanlardan biriydiniz Fatih Aksoy'la beraber. Fatih abiden de bana aynı bilgiler geldiği için biliyorum. Huysuz, bir televizyon efsanesiydi. Cinsellik şakasını kullanır mıydı veya benden daha mı az kullanırdı? Daha çok kullanırdı. Beni eleştirenler 'Rahmetli Seyfi Bey böyle miydi?' diyor. Zeka geriliğiniz mi var, küçükken ateşli hastalık mı geçirdiniz, akraba evliliği misiniz? Yalan söylüyor, o yalanı kanıt olarak sunuyor. Ben serseri bir program yapıyorum.'' dedi.

Bir magazin programındaki ''Türkiye'ye küfürü Hasan Can Kaya getirdi'' yorumuna da değinen Kaya, "Ben eleştiriye karşı değilim, herkes eleştirilir. Ben edepsizlikle ve ahlaksızlıkla adımın aynı cümlede geçmesine karşıyım.'' şeklinde konuştu.

 

Hasan Can Kaya 'küfür' eleştirilerine sert çıktı: ''Akraba evliliği misiniz?'' ile ilgili etiketler Armağan Çağlayan Hasan Can Kaya Konuşanlar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.