Hasan Arat kapıları bir bir açıyor! Chelsea'den Beşiktaş'a 48 milyon euroluk oyuncu teklifi!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, transferin son gününde 2 yıldız oyuncuya imza attırarak gövde gösterisi yapmıştı. Beşiktaş'ta flaş bir gerçek daha ortaya çıktı. Başkan Hasan Arat'ın dostu olduğu belirtilen Chelsea sahibinin, Beşiktaş'a 48 milyon euro değerinde 3 oyuncuyu teklif ettiği iddia edildi.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'a başkan olan Hasan Arat, "204 ülkede her kapıyı açarım" açıklamasıyla gündem olmuştu. Transferin son gününde Al Musrati ve Ernest Muci'ye imza attıran Beşiktaş'ta başkan adeta gövde gösterisi yapmıştı. Hasan Arat'ın bombalarının devam edebileceği belirtildi. Öyle ki bomba iddia İngiltere'den geldi.

HASAN ARAT'A 48 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Chelsea'nin sahibi olan ve Hasan Arat'ın dostu olduğu belirtilen ABD'li Todd Boehly, Beşiktaş'a 48 milyon euroluk 3 oyuncu önerdi. Mirror'ın haberine göre; İngiliz kulübünün sahibi Todd Boehly, Finansal Fair Play düzenlemeleri kapsamında transfer yapabilmek adına gelecek yaz kadronun daraltılması gerektiğini düşünüyor.

Haberde Todd Boehly'nin bu kapsamda Beşiktaş'a 3 futbolcusunu teklif ederek kadroda temizlik yapmayı hedeflediği vurgulandı.

ABD'li iş adamının ilk olarak siyah beyazlı takıma Malang Sarr'ı satın alma fırsatını sunduğu belirtildi. Ayrıca son haftalarda Deivid Washington ve Andrey Santos gibi genç isimlerin de Beşiktaş'a teklif edildiği ifade edildi.

18 yaşındaki forvet Deivid Washington, Chelsea'ye 16 milyon euroya transfer olmuştu. 19 yaşındaki ön libero Andrey Santos'un güncel piyasa değeri ise 14 milyon euro. 25 yaşındaki stoper Malang Sarr ise 2019 yılında 18 milyon euroluk piyasa değerine ulaşmıştı. Bu üç oyuncunun değeri 48 milyon euroyu buluyor.

Hasan Arat kapıları bir bir açıyor! Chelsea'den Beşiktaş'a 48 milyon euroluk oyuncu teklifi! ile ilgili etiketler Hasan Arat Beşiktaş Chelsea
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.