Hasan Arat Beşiktaş'ta resmi olarak göreve başlıyor

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, bugün mazbatasını alacak. Tüpraş Stadı'ndaki törenin ardından başkan Arat, görevine resmi olarak başlayacak.

Beşiktaş'ta hafta sonu yapılan seçim sonrası Beşiktaş Başkanlığına seçilen Hasan Arat mazbatasını alıyor.

Hasan Arat ve yönetim kuruluna mazbataları bugün kulüp binasında saat 11.00'de Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk tarafından verilecek.

'BEŞİKTAŞ'I BEŞİKTAŞLILAR YÖNETECEK'

Arat, seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, ''Çok kısa bir sürede ciddi bir çalışma yaptık. Arkadaşlarım çok iyi hazırlandı. Bu, tek kişinin yapabileceği bir şey değil, takım oyunu. Benim yönetim kurulum ve bana inanan insanlar yıllık izinlerini aldı. İnanılmaz bir olaydı. Hedeflerimizin ilkini burada gördünüz. İki rakip birbirini alkışladı. 'Yeni bir beyaz sayfa açacağız' dedik. Bundan sonra Beşiktaş, Beşiktaşlılarındır. Bu yol Beşiktaşlıların yoludur ve Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek.'' diye konuştu.

Hasan Arat Beşiktaş'ta resmi olarak göreve başlıyor ile ilgili etiketler Hasan Arat Beşiktaş Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.